Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 18.7.2006 13:42:08
|
|
|
|
Nia30
|
Si pa dobro opisala tvojo drugo porodno izkušnjo, sem se do solz nasmejala Še enkrat čestitke in lepo cartaj malega Kajetana.
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 18.7.2006 15:04:14
|
|
|
|
Jančika_
|
Sanšajn, Vasja je ful ponosem na bratca. Skoz ga lubčka, boža (ga moramo nadzirat, ker to so taki malo nekontrolirani izbruhi ljubavi), pa daje mu dudo (tako mu jo potisne not, da se čudim, da zadaj ven ne pogleda ), pa treba je pazit, ker bi mu dal jesti jabolko in borovnice . Kajetan pa stoično prenaša vse skupaj. Naty-Taja, ja, malenkost so me prerezali, sploh ne vem, kdaj. Med šivanjem sem se tako tresla, da me skoraj ni mogel zašiti, prav metalo me je po postelji, pa zeblo me je ko psa. Prvič me je prerez zabolel ko sam vrag, zeblo me pa ni. Šivi me niso nič kaj boleli niti prvič niti tokrat. Že prvi dan sem lahko normalno sedela. Ne vem pa, če imam tudi tokrat kakšnega notranjega, sem pozabila vprašat, povedal mi pa tudi noben ni. Verjetno nimam, ker prvič so mi sami povedali, da sem se znotraj raztrgala.
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 18.7.2006 15:07:53
|
|
|
|
sa
|
ooooooooooo si nazaj ,WB
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 18.7.2006 22:14:31
|
|
|
|
spacey
|
Superca, pa tole je bilo expresno in kaj češ lepšega kot vse tako na hitro, spontano, ne pa vse nekam nadzirano, planirano in dolgo. Iskrene čestitke.
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 19.7.2006 12:39:26
|
|
|
|
x_srečka_x
|
ČESTITKE se je pa Kajetanu zelo mudilo
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 19.7.2006 12:40:38
|
|
|
|
Alisa
|
Še enkrat vse čestitke za Kajetana.
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 19.7.2006 13:12:05
|
|
|
|
milla
|
Iskrene čestitke ! Res si dobra
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 19.7.2006 13:34:34
|
|
|
|
tanja981
|
čestitke za malega - velikega korenjaka
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 19.7.2006 14:00:18
|
|
|
|
mama54
|
Čestitke za malega korenjaka.Da vama bo v veselje.
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 21.7.2006 15:27:03
|
|
|
|
mala Zala
|
Jančika, čestitamo ti iz srca za fantka (brez napake)!!!!!
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 21.7.2006 16:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jančika, še enkrat iskrene čestitke!
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 22.7.2006 17:18:00
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hvala Janči si me malo potolažla, ker sem bila jaz prvič ful šivana, pa tudi raztrgu me je grdo znotraj in me je prav zanimalo, če se slučajno drugič to tudi nujno ponovi. Ka pa veš po onih starih šivih? No pa vidim, da ni nujno. Upam, da ne bo tako hudo. Ker jaz pa prvič tri tedne sploh nisem mogla sedet ne hodit. Mi pa še kr čakamo...............
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 22.7.2006 18:11:12
|
|
|
|
chips
|
Čestitke za malega Kajetana! Jančika če se ne moreš odločit med prvim in drugim porodom kateri je bil >boljši< poskusi pri tretjem!
6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!! 23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 23.7.2006 20:08:33
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla Luštna porodna zgodbica , ja pa fino, da je za tabo Lubčka Kajetanu in Vasji Tinka
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 24.7.2006 10:24:50
|
|
|
|
Mateja82
|
Čestitke družinici porodna zgodba, me malo spominja na mojo. Dogajanje v sobi za klistir pa sploh. Popadki so šibal kar en za drugim, ni mi blo jasno kako se bom zvlekla iz tega, komaj sem sem prilezla na hodnik potem pa še čakala da pride kdo po mene sem misla da bom kar na hodniku rodila. Je šlo res brzinsko in upam da bo naslednič tud tako.
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 24.7.2006 15:13:08
|
|
|
|
muki1
|
Dobro opravljeno, super napisano. Čestitke še enkrat. Pa uživajte v druženju.... P.S. Kajetan ti je na sliki zelo podoben, mala skrčena Jančika se mi zdi...vsaj kolikor vidim po slikah .
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 3.8.2006 5:55:42
|
|
|
|
mammy26
|
Dobro opisana izkušnja! Čestitam ti iz srca.
|
|
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 3.8.2006 20:53:07
|
|
|
|
piscancek
|
sem skor poknala od smeha , sem si te kr predstavljala
|
|
RE: Kratka zgodba na dolgo in široko 3.8.2006 21:44:35
|
|
|
|
cmokec
|
Šele sedaj sem zasledila, da je to tvoja zgodba o Kajetanu. Super napisano. Tebi in ostali družinici iskrene česitke
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?