sanasan
|
naša naj bi bila doma le dva tedna v juliju, pa sem uspela podaljšati dopust, tako da gre jutri v vrtec...nimam varstva babic, pa še brez moža bom vse skuapj mesec in pol...mene tudi daje slaba vest, ker jo bom jutri peljala v vrtec, imajo kar vroče , jaz pa delam doma, ampak po 3 tednih ko sem bila ves čas čisto sama z njo, se mi že meša.... tolažim se, da je zelo rada tam.... seven, ne vem, če ti bo kaj v tolažbo, ampak predstavljaj si, da bi ostali starši prišli po otroke že ob 14h kot pri nas v mb! naš vrtec je odprt do 16h in ko sem jo nekajkrat morala tam pustiti do skoraj 16h, sem se počutila skoraj kot kriminalec, ker je bila v celem vrtcu zadnja!!!! pa ji ni bilo hudega...kadarkoli jo grem iskat po 15h se crklja v naročju pri pomočnici!!! aja, jaz pa mislim, da mu je v vrtcu fajn, če nič ne reče oz.ni žalosten.... morda te bo tole kaj potolažilo, naš tastarejši 12let, bi še sedaj rad šel v vrtec, pa ga je moj mož, ko je bil sam, skoraj vedno prvega pripeljal v vrtec, ko ga je prišel iskat, so ga pa pogosto čuvale snažilke, ker je zamujal!!!!!!!!!
|