|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vasi otroci v vrtcu poleti?
17.7.2006 19:37:21   
Seven*
Koliko casa bodo vasi otroci doma z vami? Mi ne gremo na dopust in bo Jakob doma z nami mogoce par dni, pa mi je ful tezko, ker hodi ze med letom zadnji domov, zdaj pa itak ni popoldan vec nobenega. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vasi otroci v vrtcu poleti?
17.7.2006 20:28:01   
NinaŠ
Anže naj bi vrtec obiskoval celo poletje, le 14 dni bi bil odsoten ko bi šli na morje. Potem pa je 2 tedna pred morjem zbolel, tako da se mu je "dopust" raztegnil na 4 tedne. Od danes naprej pa ne bo več manjkal user posted image , no bohnedaj da kaj zboli - v tem primeru bo še kaj doma.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 20:30:17   
tinka-pepa
Pri nas je tako da je doma oz. ni v vrtcu samo tisti čas ko gremo na morje, razlog je ta, da tako delava da ga ne moreva imet doma, drugo pa je to, da je rad v vrtcu. Tako je bilo tudi lansko leto, in je bilo za vse najboljše.
Na morje gremo v sredo, midva sva že v ponedeljek doma ... da še urediva nekatere stvari, Mihec pa je do zadnega v vrtecu.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 20:48:35   
Gina
Naš bo doma poleti 3-4 tedne, ne vem še točno koliko. Zdaj je pa še v vrtcu vsak dan, ker še nisem prišla k sebi toliko, da bi imel kaj od mene, če sva cel dan skupaj. Ima me pa celo popoldne od 15h naprej zase zdaj že dva tedna, ker ta velikih dveh ni in to maksimalno izkoristiva.

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 21:07:15   
eva1
Naš bo doma cca. 3 tedne in to je to(no razen če bo kaj zbolel-upam, da ne bo), drugače pa ful uživa v vrtcu in rad hodi tako da ni panike!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
17.7.2006 22:10:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2006 22:35:45   
Ro-La
mogoče bo julija in avgusta kak dan na počitnicah doma ali pri babicah, drugače pa skoz v vrtcu, na dopust imamo namen iti šele septembra....bomo vidli...

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2006 22:52:50   
Magi*
mi pa avgusta nimamo varuške in bo tamala cel mesec doma. 14 dni bo ati doma z njo, 1 teden babi, 1 teden bomo poskusili še nekako sfurat, ker bom jaz takrat (pre)zaposlena. bomo že. če bi imela možnost, bi jo imela v varstvu, še rajši pa bi jaz bila z njo doma, a to žal ni mogoče.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2006 7:15:12   
diva 4
Naša malecka je doma samo v času dopusta, čeprav jaz nisem zaposlena.Ko ima user posted image  dopust , smo pa vsi skupaj na dopustu cca.14 dni.Če bi mala izrazila željo , da bi bila kak dan več doma bi jo pač  pustila doma.Samo to pri naši mali ni mogoče , saj je lani že komaj prvi teden zdržala doma in je šla na lastno željo drugi teden v vrtecuser posted image
Do katere ure pa je Jakob tam. Ker v tem tazgornjem je kar nekaj otrok do konca .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2006 7:22:34   
Andra
Pri nas sta doma vsega skupaj skoraj mesec dni, najprej tri tedne, ko gremo na morje, potem pa si še v avgustu vzamemo kakšen teden za sebe in uživamo.
Pri plačilu mi odštejejo samo hrano in  to je to.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2006 7:36:53   
Seven*
Jakob je v vrtcu do 16.30 in je zadnji izmed vseh.

Gospa sem.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2006 7:38:27   
Mina1
Veš, tudi naš je vedno prvi v vrtcu in ponavadi zadnji oz. med zadnjimi. Moj bo letos sicer 3 tedne odsoten, če pa recimo ne bi šli na morje, bi bil bolj malo doma in večji del vseeno v vrtcu, čeprav vem, da bi mu bilo težko. Doma imamo še enega ultra živahneža (17 mesecev) in ti povem, da oba skupaj enostavno ne sfolgam, ali vsak po svoje zahteva, ali pa sta skupaj sitkana, tako da...

Lani sem imela rezervacijo vrtca za 1 mesec za večjega, pa sem mislila, da se mi bo zmešalo doma (bila sem še na porodniški) in sem rekla, da nikoli več.

Zdaj pa veliko staršev ima otroka doma po dva meseca čez poletje, nevem sicer kako, ampak...mojedva sta preveč zahtevna in živahna in enostavno ne gre, da se do konca izmučim, sploh sedaj, ko sva se z atijem na sveže razšla in sem pri mojih starših z obema otročkoma.

Tako da se ne sekiraj preveč, če ne gre drugače. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2006 8:10:09   
viv_
Mirna bo 5 tednov doma - zadnji dan gre v vrtec 21.7. in potem pride prvi dan spet 25.8. user posted image  Vmes bomo 3 tedne na dopustu, tisti teden prej in potem bova pa midve malo okol hodili, na bazen, kam na obisk, krajši izlet itd.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2006 8:26:06   
Seven*
Mina1, saj med letom mi niti ni tako tezko, zdaj pa je vrtec napol prazen in mi ni vseeno.. Se mu sicer potem ko je doma maksimalno posvecam, pa se mi vseeno zdi kriza. Mogoce ce nebi bil zadnji, tako se mi pa zdi da ga puscam predolgo tam..

Gospa sem.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2006 8:31:51   
Magi*
Seven, a obstaja kakšna možnost, da ga prej vzameš iz vrtca?

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.7.2006 8:34:15   
Anonimen
Hja, do pol petih je res dolga, samo če ne gre drugače, pač ne gre. Meni bi se tudi smilil.

Meni se že moj, pa gre po kosilu domov, ga hodi babi iskat, pa zjutraj gre ful nerad v vrtec, no, malo bo še zdržal, potem pa bo avgusta doma, prve tri tedne v avgustu, potem pa nazaj, da se znova privadi.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2006 8:38:04   
srki
Mi bomo skupaj od 1. do 15. avgusta.

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.7.2006 8:54:54   
Seven*
Magi. Sem ze razmisljala o tem. Pa imamo vrtec 20 km stran, ker zidamo tam hiso in se bomo selili v bliznji prihodnosti. Tako bi morala Emo spakirati v avto, se peljati 20 km stran v tej vrocini. Saj ni problem. Tamala se mi smili. Pa potem ven iz avta, pa spet nazaj. No, pa noga se vedno ni cisto ok, se vedno malenkost sepam. Itak bi morala se vedno imeti bergle.. Moznost sicer je, je pa vsekakor velik podvig. Moj pa dela do 16h in prej ne more po njega.

Gospa sem.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.7.2006 8:58:20   
Mina1
Seven, ma te popolnoma razumem. Tudi jaz imam službo, ko otroka oddam v vrtec že 6:45, pridem ponj ob 16:30 in to komaj ujamem. Kombiniram z atijem, čeprav nismo več skupaj in tako.

Če pa bi imela dežurstva, tako kot pred leti, pa nevem kako bi zneslo. Vidim pa, da nekateri imajo službo še vedno do 14:00 in potem gredo po otroka, ali pa dvignejo otroka celo po kosilu. No nevem v kakšnih službah so potem...

Tudi moj škratek vedno jamra, zakaj je tako dolgo v vrtcu, pa nič ne morem narediti, da bi ga prej dvignila.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.7.2006 9:01:55   
Anonimen
ali pa dvignejo otroka celo po kosilu. No nevem v kakšnih službah so potem...

našga gre babi iskat, ki stanuje 100 m stran od vrtcva in mi ga lepo pripelje domov. Luksuz.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.7.2006 9:04:04   
viv_
Al bina... jaz imam tudi tak luksuz. user posted image  Pa tudi, če jo grem jaz iskat, nikoli ni dlje kot do 15:30 v vrtcu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.7.2006 9:05:04   
Anonimen
Ja, in tudi če ga grem jaz iskat ni nikoli dllje kot do 15.15 v vrtcu.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.7.2006 9:52:39   
david
IZVIRNO SPOROČILO: Seven
Pa imamo vrtec 20 km stran, ker zidamo tam hiso in se bomo selili v bliznji prihodnosti. Tako bi morala Emo spakirati v avto, se peljati 20 km stran v tej vrocini.

Pa se taveliki kaj pritožuje ? Mogoče mu je celo fajn, ko ima vzgojiteljico nekaj časa samo zase.

Drugače pa ga lahko jaz mimogrede poberem ob 13:45 in pride delat družbo našima dvema za tisti 2 uri, če ti bo kaj lažje. user posted image

d.

< Sporočilo je popravil david -- 18.7.2006 9:53:16 >

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.7.2006 9:57:06   
Seven*
Jakob je cist srecen v vrtcu. Samo saj veste, taksni mali otrocki ne pokazejo da jim je tezko, ali pa pokazejo na drug nacin.. Vcasih mu kar ni za domov it.

Joj kako ste lahko srecne za taksne sluzbe, pa za taksne razmere. Upam da jaz tudi kaksno sluzbo dobim, ko bom delala do 15h. user posted image user posted image user posted image

Gospa sem.

(odgovor članu david)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
18.7.2006 10:03:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?