Azzurra
|
Me je skoraj malo strah napisat, ker se bojim, da se bo situacija obrnila (tok tok tok, trkam po lesu )...ampak...naš fant nima krčev, niti tako, niti po AD3, hrani se lepo, kaka lepo, se smeje, se smeje z zvokom, se "pogovarja" z igračo, danes ponoči je spal 7 ur v kosu, zjutraj smo vstali, pojedli in šli v Lipico, v avtu je ves čas spal, v vozičku je malo kinkal, malo gledal naokoli, na eni klopci v parku je pojedel svoje kosilo, nato smo šli še na Kozino, da še midva pojeva, je bila gužva in kar kažin, Liam pa je bil ves čas priden ko bubica, je ležal in gledal in ni ga bilo niti slišat, prejšnji teden na pikniku glih tako, pet ur je poslušal, gledal, bil priden, da so ga ljudje hodili gledat n spraševat, kje še delajo tako pridne otroke...skratka fant kot po naročilu. Nasploh je skoraj vedno tak. Ko kdaj kaj več pojoče, je pri nas takoj izredno stanje, ker tega res skoraj ne poznamo. Seveda pa vem, da se lahko zgodi, da bodo tudi slabši dnevi. Tako pravi moj oče: VSEGA BO. Samo še da ugotovim, kako se menja ta slikica od veverice v mojem profilu, pa bom dala gor njegovo slikco, ker poleg tega, da je priden je tudi zelo lep. Edina stvar, ki me žalosti od vsega začetka je ta, da ga ne morem (ali ne znam ali....koliko je bilo teh ALI, ko sva se vrnila iz porodnišnice, in koliko solz....za se zmešat) polno dojit, ampak mu moram dodajat adaptirano mleko, enkrat več, drugič manj, vendar skoraj vedno. Nikjer ni perfektno, ne? Ampak kaj čmo, važno, da so tej naši čmrlji zdravi!
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|