Jančika_ -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (22.10.2006 22:04:11)
|
Angellina - mali je pravi maneken[sm=love.gif], tudi v živo! Sašaš - mogoče se v nedeljo kaj vidimo, če boste prišli navijat za prijatelja. Malički - škoda, da se nismo videli. Pa naslednjič! Zala je cuker, take lepe očke ima. A veš, da je mene po prvem porodu tudi zelo hitro imelo, da bi spet zanosila, ampak sva imela načrt počakati, da bo Vasja star eno leto. Potem se nama je pa enkrat zalomilo in sem zanosila, ko je bil star pet mesecev (sploh še nisem imela M). Pa sem imela ss in sva takoj poskusila načrtno, ker sva ugotovila, da si želiva naslednjega čim prej. No ja, pa se spet ni dobro izšlo. Tako da sva v končni fazi resnično naredila Kajetana, ko je bi Vasja star malo več kot eno leto. Zdaj si tudi želim majhno razliko. Med nosečnostjo sem sicer rekla, da bi počakala, da bo Kajči star dve leti, samo zdaj se že pogovarjala, da ne bi čakala tako dolgo. Trenutno ful uživam in če bi kmalu zanosila, sploh ne bi bil tak šok, kot je bil takrat po prvem porodu (skoraj me je sezulo, ko sem zagledala tisti dve črtici). Ampak tokrat bi se pa res rada spravila v formo, preden se spet zredim, pa še nekaj konkretnih stvari moramo porihtati, preden se lotimo akcije... Tole je pa moj Kajči z bratrancem Janinom (6,5 mesecev), ko paseta kravice. Fanta sta narazen tri mesece in imata oba 7200g. [img]http://www3.shrani.si/files/dsc22601018075.jpg[/img]
|
|
|
|