klaja -> RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 (17.10.2006 21:39:41)
|
Zdravo! Tudi mi ne bomo mogli prit na srečanje, upam da se še kdaj dogovorite, pa bomo poskusili priti takrat. Včeraj smo bili na pregledu v Ljubljani, pa so nas kar hitro odpravili. Zato pa morama prit v torek, da ji naredijo vse preiskave in po vsej verjetnosti boma ostali tam kak dan. Nam je zdravnik rekel, tako sedaj pa je pripravljena za operacijo, saj je dovolj pridobila na teži. Šele sedaj sem se pričela zavedat, kaj vse nas še čaka in me kar začenja panika grabit. Ne vem kako bom vse to prenesla....... Tudi Julija že pridno rokico nosi v usta, pa slini se tudi, ji pravim da je pravi polžek. Kadar pa jo imamo na rokah, pa ni šanse da bi bila v ležečem položaju, je jok in stok, ko pa je pokonci pa je vse ok in radovedno obrača glavico v vse strani. Danes je tudi pri pasenju kravic nekoliko dvignila glavico, vendar je ne smem pustit dolgo v tem položaju, ker se zelo utrudi. V vozičku pa sem ji na strani namontirala rožico, tako da jo lahko opazuje, ker drugače ne vem kako bi bilo, verjetno bi se kar oglasila, da ji ne paše, ker nič ne vidi. LP
|
|
|
|