Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pikica krvi na plenički 17.7.2006 17:47:52
|
|
|
|
marty5
|
Potrebovala bi kakšno mnenje: V zadnjih dveh dneh sem na plenički svojega 4,5 mesečnika parkrat opazila majhno majhno pikico krvi med urinom. Res je komaj opazna, ampak me vseeno malo skrbi. Spomnim se, da se je to zgodilo nekajkrat, ko sva prišla komaj iz porodnišnice in mi je takrat patronažna rekla, da je normalno (kakšna žilica poči), sploh, če gre za pikico. Ima katera podobne izkušnje? Je morda kaj v povezavi s kožico od lulčka? Naša pediatrinja je žal na dopustu, tako da bi rada slišala kako mnenje o tem, preden in če se odločim za dežurnega zdravnika.... Hvala vnaprej.
< Sporočilo je popravil marty5 -- 17.7.2006 17:48:49 >
|
|
RE: pikica krvi na plenički 17.7.2006 17:53:34
|
|
|
|
tinkatonka
|
Marty, žal ti ne morem pomagati s kakšnim pametnim nasvetom. Sicer pa je mnenje zdravnika le tel.klic stran, pa poklič in in vprašaj. Oni bodo najbrž že vedli, ali je stvar taka, da ga pripelji pokazat, ali pa gre res za kako žilico, ki je počla in je stvar nenevarna. Upam da je to drugo. Lp Tina
|
|
RE: pikica krvi na plenički 17.7.2006 20:24:26
|
|
|
|
Eva MT
|
Se strinjam s Tino. Pokliči zdravnika, saj ima vaš pediater zagotovo nekoga, ki ga nadomešča med dopustom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?