|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
17.7.2006 13:00:51   
Anonimen
Mene pa zanima, kako ste ga najprej opazile. Sama sem sicer nekje blizu 7. tedna nosečnosti, pa ko sem šla na wc, sem opazila, nekaj tazga kot med belim tokom, en svetlo rjav flek. Na spodnjem perilu nisem opazila nič. Zdaj pa to. In me res skrbi. Poskušam sicer razmišljati pozitivno, ampak vseeno bi rabla kakšno vašo besedo.
Pregleda pa še nisem imela.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek
17.7.2006 13:03:44   
Anonimen
Opazila sem ga zato, ker me je tale nosečnost malo zaprla in imam tako slabo vest, da bi se na stranišču mučila in na silo pritiskala, ker imam občutek, da bo plod šel iz mene. In tako je prišel tudi tale rjav flekec ven. Najbrž te misli dobivam ob že slabi izkušnji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 13:05:21   
Sandra*
Oj!

Pokliči svojo ginekologinjo in povej kaj je in da bi se rada prišla pokazat ker te skrbi, pa ti bo povedala, pomoje te bo takoj naročila, brez veze da se živciraš in čakaš!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 13:18:01   
tinaaja
user posted image  ven ne bo nic padlo... Naceloma lazji izcedek, ki se je zgodil 1x ni hujsega. Lahko poklicaes G in vprasas, kaj narediti. Problem je, ce krvavis in imas krce. Takrat pa nujno, cim prej na urgenco. Srecno

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 13:27:55   
Anonimen
Bolečin sicer nimam, Ok včasih me malo zvije kot pred menstruacijo, to sicer ni pogosto, pa zadnjič me je kar malo zapeklo, kot bi zarezal z rezilom, ampak to enkrat, drugače pa je v redu. Počutje tudi, razen tega, da sem utrujena, zaspana, hrana mi ne diši, jedla bi pa skoz.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2006 13:30:04   
Anonimen
Ali se je ta usoden izcedek pri vas pojavljav skoz, ko se je enkrat začelo? Sama sem to že dala skozi, pa sem kar malo pozabila, vem, da je bil isto izcedek, ampak, ko sem ga prvič opazila, se ni ustavilo, je bil skoz prisoten. user posted image  Naslednji dan pa že sveža kri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2006 13:53:33   
Anonimen
Ko sem jaz dobila svetlo rjav izcedek na začetku nosečnosti- 6 teden, sem takoj naslednji dan vzela dopust in laufala ginekologu. Ta je po pregledu rekel, da sveže krvi ni videt in da je nastala ugnezditev.Ta se ponavadi pojavi v dneh ko bi mogla priti menstruacija.
Napisal mi je tabletke Dabroston,ki sem jih jemala do 11 tedna nosečnosti in vse je bilo ok.
Zdaj pa že šibamo počasi proti koncu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.7.2006 15:43:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2006 8:09:36   
A_A
izcedki takšne in drugačne barve so načeloma nenevarni, krvavitev pa ponavadi ne pokaže nič dobrega

jaz sem v user posted image  imela malo krvavkast izcedek ravno v času ko bo mogla dobit M, pa še potem v času, ko bo mogla dobit drugo M

jaz ti svetujem, da še malo počakaš, mogoče se bo umirilo samo od sebe
če se bo izcedek povečeval pa le stopi do G, sicer pa ti kaj veliko tko ali tko ne bo mogel pomagati, če se kaj ne razvija dobro, je tko boljše da gre ven (tko na žalost pač je)

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......