Rjav izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Rjav izcedek (17.7.2006 13:00:51)

Mene pa zanima, kako ste ga najprej opazile. Sama sem sicer nekje blizu 7. tedna nosečnosti, pa ko sem šla na wc, sem opazila, nekaj tazga kot med belim tokom, en svetlo rjav flek. Na spodnjem perilu nisem opazila nič. Zdaj pa to. In me res skrbi. Poskušam sicer razmišljati pozitivno, ampak vseeno bi rabla kakšno vašo besedo.
Pregleda pa še nisem imela.

Anonimen -> RE: Rjav izcedek (17.7.2006 13:03:44)

Opazila sem ga zato, ker me je tale nosečnost malo zaprla in imam tako slabo vest, da bi se na stranišču mučila in na silo pritiskala, ker imam občutek, da bo plod šel iz mene. In tako je prišel tudi tale rjav flekec ven. Najbrž te misli dobivam ob že slabi izkušnji.

Sandra* -> RE: Rjav izcedek (17.7.2006 13:05:21)

Oj!

Pokliči svojo ginekologinjo in povej kaj je in da bi se rada prišla pokazat ker te skrbi, pa ti bo povedala, pomoje te bo takoj naročila, brez veze da se živciraš in čakaš!

LP

tinaaja -> RE: Rjav izcedek (17.7.2006 13:18:01)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ven ne bo nic padlo... Naceloma lazji izcedek, ki se je zgodil 1x ni hujsega. Lahko poklicaes G in vprasas, kaj narediti. Problem je, ce krvavis in imas krce. Takrat pa nujno, cim prej na urgenco. Srecno

Anonimen -> RE: Rjav izcedek (17.7.2006 13:27:55)

Bolečin sicer nimam, Ok včasih me malo zvije kot pred menstruacijo, to sicer ni pogosto, pa zadnjič me je kar malo zapeklo, kot bi zarezal z rezilom, ampak to enkrat, drugače pa je v redu. Počutje tudi, razen tega, da sem utrujena, zaspana, hrana mi ne diši, jedla bi pa skoz.

Anonimen -> RE: Rjav izcedek (17.7.2006 13:30:04)

Ali se je ta usoden izcedek pri vas pojavljav skoz, ko se je enkrat začelo? Sama sem to že dala skozi, pa sem kar malo pozabila, vem, da je bil isto izcedek, ampak, ko sem ga prvič opazila, se ni ustavilo, je bil skoz prisoten. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Naslednji dan pa že sveža kri.

Anonimen -> RE: Rjav izcedek (17.7.2006 13:53:33)

Ko sem jaz dobila svetlo rjav izcedek na začetku nosečnosti- 6 teden, sem takoj naslednji dan vzela dopust in laufala ginekologu. Ta je po pregledu rekel, da sveže krvi ni videt in da je nastala ugnezditev.Ta se ponavadi pojavi v dneh ko bi mogla priti menstruacija.
Napisal mi je tabletke Dabroston,ki sem jih jemala do 11 tedna nosečnosti in vse je bilo ok.
Zdaj pa že šibamo počasi proti koncu!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.7.2006 15:43:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

A_A -> RE: Rjav izcedek (18.7.2006 8:09:36)

izcedki takšne in drugačne barve so načeloma nenevarni, krvavitev pa ponavadi ne pokaže nič dobrega

jaz sem v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] imela malo krvavkast izcedek ravno v času ko bo mogla dobit M, pa še potem v času, ko bo mogla dobit drugo M

jaz ti svetujem, da še malo počakaš, mogoče se bo umirilo samo od sebe
če se bo izcedek povečeval pa le stopi do G, sicer pa ti kaj veliko tko ali tko ne bo mogel pomagati, če se kaj ne razvija dobro, je tko boljše da gre ven (tko na žalost pač je)

Stran: [1]