|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skrivnosti
16.7.2006 14:07:02   
Anonimen
Zadnje čase ful razmišljam o odnosih pa tko user posted image
No, ker imam znanca, ki že 4 leta naskrivaj kadi, njegova žena pa je prepičana, da je mož nehal kaditi. Imam znanko, ki se skrivaj dobiva z drugim. Imam znanko, ki piše dnevnik, pa njen mož tega ne ve.
Skratka.
Pri nas je to tako: pišem dnevnik na E-dnevniku, kjer ga lahko prebere tudi on, na RRju sem itak skoz prijavljenja, tako da ve, vse kaj napišem, poštnega odjemalca za mejle imava skupnega, torej mirne duše lahko vidi vsak moj mejl, moj gsm je vedno tukaj nekje, in lahko pogleda vsak klic ali sms.
Skratka, moj mož ve za vse in še več. Ker se meni zdi edino prav, da si VSE poveva, da VSE veva!

Zanima me, kako je pri vas? A kaj skrivate? Cigarete? Skrivnostnega anonimneža iz Avstralije, s katerim čvekate prek neta? Kakšne sočne mejle s sodelavcem? Dnevnik? Karkoli?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skrivnosti
16.7.2006 14:19:29   
SašaR
Jaz zaenkrat nimam kaj skrivati. Oba si poveva vse, gsm-a ležita nekje (kadar zvoni, ga je skoraj težko najti), mail imava vsak svoj acount, sam itak lahko prebereva eden od drugega maile, ker poznava gesla.
Če on men kaj skriva ne vem, jaz njemu zagotovo ne. Nisem tak tip. Sem preveč gobčna in če bi imela take ali drugačne skrivnosti bi se prej ali slej zagovorila. Drgač mi pa ni fer do njega, če sva že skupaj da bi imela kake out skrivnosti.

LP Saša

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2006 14:22:05   
Anonimen
Edino, kar lahko skrijem, so misli v glavi.

Vse ostalo je na dosegu roke, mail, telefoni, internet....vpraša, če kdo piše, če se kaj zanimivega dogaja na RR,....kaj več pa ne. Vse aktualne povezave so tudi na namizju računalnika.

Je pa tako, da če česa ne morem ali v določenem trenutku nočem povedati. Povem na ta način, da pač ne morem, da moram prespat in se prvo pogovorit s seboj. Torej skrivnosti imam, vsaj določeno obdobje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2006 14:28:14   
dory
Ce se ze grem eno partnerstvo potem ne vem,zakaj bi mogla pred dragim skrivat stvariuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2006 14:28:46   
ZARA
Jst pred njim nič ne skrivam, ker nimam kaj...občasno se "dopisujem" z anonimnežem, ki ni iz Avstralije...to je pa tud vse...nič sočnega uglavnem...

Imam pa tud jst znanko, ki skriva pred celo familijo, da kadi...men je to čist blesavo, ne vem...očitno jim paše živet "dvojno življenje" s čiki...

lpZ 

< Sporočilo je popravil ZARA -- 16.7.2006 14:30:31 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2006 14:46:16   
Anonimen
Ja meni je tudi to totalno mimo - skrivanje s čiki user posted image  

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2006 14:57:24   
Teja N
Kako pa da žena ne pogrunta, da še kadi? Mislim, halo, saj ga vendar zavohaš, pa če si pol ure zobe drgne in da sto čigumijev v usta.....user posted image

Ne, skrivnosti nimam in upam, da tudi on ne, saj edino če si pošten, lahko dobro furaš zvezo.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.7.2006 15:02:57   
Anonimen
Oh, jaz vedno še preveč povem. Kolikokrat sklenem, da ne, tega pa že ne bom povedala, zaradi ljubega miru, pa že naslednjo sekundo povem.

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.7.2006 15:07:46   
cmokec
Midva tudi nimava skrivnosti in ima vsak dostop do mail-a in telefonov. Mu pa sigurno iz moje preteklosti nisem povedala vsega, pa tudi obnov ne delam, kaj sem počela, koga sem srečala, s kom sem govorila po tel. Po drugi strani imam pa čisto vest, ker tudi ni novice, ki bi jo morala načrtno skrivati.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2006 15:09:23   
CIPRESA
Meni vse na čelu piše tko da tudi če bi že kaj hotla bi bil strel v prazno!!!

Pa tudi živeti v večnih skrivnostih in skrivanju ..... to ni zame!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2006 15:12:34   
Vesna
nič ne skrivam,in niti nimam kaj skrivat,vse si delimo.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
16.7.2006 15:18:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2006 15:34:37   
Anonimen
Jst res nekaj skrivam, pa ne povem kaj. Splišni ve, ostale pa ne. In prav je tako.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2006 15:35:35   
Anonimen
user posted image  jaz sem tudi upala na kakšno anonimko, ki bo povedala kakšno sočno user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.7.2006 17:14:42   
srki
Ne skrivam ničesar, cigaretov pa sploh ne. Pol naj pa še on pivo na skrivaj pijeuser posted image user posted image .

Mi je pa všeč prvi stavek, ki ga je napisala Mič in pri meni je tudi samo v tej smeri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.7.2006 17:26:02   
Dejča
Čisto vsega mu ne povem, pa ne zato, ker bi kaj skrivala pred njim, toda vem tudi stvari, ki jih druge osebe (moji prijatelji in prijateljice) ne želijo, da jih povem naprej - in to držim zase. To so tako osebne zadeve, da mi na pamet ne pade, da bi jih povedala - so me pač tako prosili. Po drugi strani pa ima dostop do mojega maila, gsma ipd., pa nimam nič proti - pa tudi do dnevnika, vendar ne želim, da ga bere. Pa ne skrivam v njem nevemkaj, toda dnevnik je samo moj. Pišem ga od 12. leta dalje in ga ni prebral še nihče - niti sestra, niti mama, niti moj mož. Tudi če bi ga on pisal, ga ne bi prebrala, pa če bi mu ležal na mizi. Tako so me vzgojili in vsakomur pustim pravico do zasebnosti. V njem so misli, ki so le moje in ki bi morale ostati le v moji glavi, toda včasih je lažje, če jih spraviš na papir. Tam so najsrečnejša obdobja, pa tudi najbolj žalostna.
Prav tako mu ne povem kakšne zadeve iz službe, ki mora nekaj časa ostati tajna.
Tudi moj mi kar nekaj časa ni povedal, da je neki skupni znanec z drugo žensko, ker ga je nekdo tako prosil. In cenim, da ni pogobezdal! user posted image

< Sporočilo je popravil Dejča -- 16.7.2006 17:28:31 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.7.2006 18:14:35   
Anonimen
Jaz skrivam svoj dnevnik (če bi se res potrudil bi ga tudi našel) in mi res ni do tega, da bi ga prebral, saj so v njem stvari, ki se tičejo njega, kako sem ga lovila in bila nora nanj in mi zdaj po 4 letih ni do tega, da ve, da sem bila obsedena...user posted image

Drugače pa ni pametno preveč skrivati. Se zagovoriš ali pa kaj podobnega. 1x sem bivšemu voščila za roj. dan, pa mu raje nisem povedala, ker sem vedela, da mu ne bo všeč. Un me je pa kot zanalašč takrat poklical in se mi zahvalil. Pol je pa bilo čisto mem,sva imela par tihih dni, kot da sem ne vem kaj naskrivaj počela se je obnašaluser posted image , zato od takrat nimam nobenih novih skrivnosti več...se tako dosti bolje počutim user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
16.7.2006 20:14:55   
KIRA
jaz sem kot odprta knjiga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri meni nič ni skrito. če mu kaj ne povem, pa to ni namerno. pa mu tud ne povem zato ker bi morala ali pa ker bi imela pol slabo vest. ko se poročiš, se pač odločiš z nekom delit življenje pa take stvari tud zraven spadajo.user posted image če ima pa on kake skrivnosti, me pa sploh ne zanima. nisem tak firbec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.7.2006 21:21:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teja.

Ce se ze grem eno partnerstvo potem ne vem,zakaj bi mogla pred dragim skrivat stvariuser posted image

Saj ne, da bi določene stvari načrtno skrivala, sploh ne tistih, ki se tičejo skupnega življenja.
Je pa tako, da v partnersko zvezo prinesemo marsikaj iz preteklosti, kar danes za nas ni več pomembno, pa je bilo takrat. In s tem prinesemo tudi naše reakcije, občutke na določene dogodke, ljudi, stvari, ki jih v novi zvezi ali bolje v "zrelejših" letih želimo videti in doživljati drugače.

Kljub naši pripravljenosti spremeniti se in drugače reagirati kot smo včasih, se določene situacije ne izidejo vedno.
Sama moram nekatere dogodke kar dobro prespati, da si razjasnim, zakaj tako reagiram na njih (običajno mi prva čustvena reakcija ni všeč) in da v končni fazi spremenim svoje občutke, predvsem pa dejanja.

Reagiram tako, da se o tem najprej pomenim sama s sabo, partnerja pa vključim šele takrat, ko mi je sitaucija vsaj nekako jasna. 
Tako da skrivnosti imam, ne razlagam vsega, vseh svojih občutkov in preteklih reakcij, ki jih še vedno nosim v sebi.

Pa tudi o skupnem življenju vsega ne ve. Nekaj skrivnostnosti mu daje svojevrstno draž. Pa ne razumet, da gre tu za osnovne stvari sobivanja; bolj so to male skrivnosti, ki naredijo življenje privlačno.  

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.7.2006 21:31:08   
soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Jst res nekaj skrivam, pa ne povem kaj. Splišni ve, ostale pa ne. In prav je tako.

A ste se odločili za user posted image ? Joj, firbec.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, jaz nimam skrivnosti ne pred svojim niti nasploh. Sem tak tip človeka, da 10 minut ne znam bit tiho, če se mi kaj zanimivega zgodi, ne da bi skrivala ne vem kaj. Me ja raznese user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.7.2006 22:51:30   
Anonimen
Ne da bi vedela, da kaj skrivam.
Res je, da ne ve za vse moje bivše in za vse podrobnosti iz prejšnjih zvez, ampak tudi jaz ne za vse njegove in mislim, da nama tega tudi ni treba vedeti. Bilo i prošlo. Nobeden od naju ni nikoli spraševal. Ve za večino mojih grehov iz preteklosti oz. vsaj za tiste, katerih vpliv se čuti še danes. In jaz za njegove. Pozna moje prijatelje in prijateljice in jaz večino njegovih (odkar sva skupaj, sva skoraj vse že srečala).
Pa tudi v tekočem življenju ni nič takega. GSM-ov si ne gledava (sva oba preveč pametna - če bi imela kaj za skrivati, bi tako ali tako sproti brisala), maile pogledava skupaj, čeprav imava ločene račune (vsaj tiste funny variante), imava vsak svoj MSN, pošto odpre tisti, ki jo vzame iz nabiralnika...
Imam pa eno reč na zalogi, ki je ne ve nihče. Torej je ne skrivam pred njim, ampak pravzaprav tega nihče ne ve, ne samo on. Če bi se izvedelo, bi pač se - ne bi me pobralo. Ampak ker sem edina na tem svetu, ki ve, in ker nikjer ni napisano, ni panike. In eno tako reč ima tudi on na zalogi, pa mi ne zine, za kaj gre. Je pa pri obeh to taka stvar (sva si povedala, da nekaj je, ampak si pa nisva povedala, kaj je), ki ne vpliva na najino zvezo in družino, torej je v vsakem primeru brezpredmetna.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
16.7.2006 23:33:09   
Anonimen
hm, jaz "skrivam" nekaj stvari no bolj je tako, da jih ne povem, če pa bi na dan prišle pa niti nebi bilo nič hudega

Tinka, a mogoče mene misliš, moj dragi tudi ne ve za moj ednevnik, no mogoče je zvedu, pa mi noče povedat, da veuser posted image (me maš med prijatelji in jaz tudi tebe)

Potem pa "skrivam" še nekaj iz preteklosti, nekaj na kar nisem najbolj ponosnauser posted image , no nisem čist 100% prepričana, da mu nisem kdaj še na začetku ljubezni, tega povedala (so me ljubezenski hormoni dajali)

Drugače pa, ima dostop do mobitela, pa do maila tudi.

Aja, pa pred leti sem se dopisovala z enim tipom iz Indije in je tudi vedu.

No tolk, a sem dost zanimivauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
16.7.2006 23:52:47   
kapica
Hm, tiste ki kaj skrivajo, mislim da nekako razumem. Pa glede cikov tudi.

Vem da sem jaz skrivala cigarete, sicer ne pred mojim, ampak pred CELIM ostalim svetom. Me je bilo sram da kadim, se mi zdi da ne bi bilo vec ponosni name, pac zaradi taksnih brezveznih stvari sem skrivala.

Z moje strani nicesar ne skrivam, tudi nimam razloga zato. Pa vem da ce bi kdaj kaj mogla skriti, bi se tresla in jecljala, tako da bi me v trenutku odkril. Nima smisla.  

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.7.2006 23:53:37   
Anonimen
Pišuka, a sem jaz potem edina, ki nisem nikoli pred nikomer skrivala cigaret? Tudi pred mamo ne (ko sem kot najstnica začela kaditi).

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.7.2006 4:46:45   
LEJLA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Pišuka, a sem jaz potem edina, ki nisem nikoli pred nikomer skrivala cigaret? Tudi pred mamo ne (ko sem kot najstnica začela kaditi).

Ne nisi edina user posted image user posted image user posted image
Jaz sem celo poletje kadila v svoji sobi, ker sem bila prepricana, da nasi doma vejo in da so ok s tem. No pa se je izkazalo, da so v resnici izvedeli, ko je sel oci popravljat omaro in nasel plastenko z vodo in "polno" ogorkov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?