Anonimen -> RE: Skrivnosti (16.7.2006 22:51:30)
|
Ne da bi vedela, da kaj skrivam. Res je, da ne ve za vse moje bivše in za vse podrobnosti iz prejšnjih zvez, ampak tudi jaz ne za vse njegove in mislim, da nama tega tudi ni treba vedeti. Bilo i prošlo. Nobeden od naju ni nikoli spraševal. Ve za večino mojih grehov iz preteklosti oz. vsaj za tiste, katerih vpliv se čuti še danes. In jaz za njegove. Pozna moje prijatelje in prijateljice in jaz večino njegovih (odkar sva skupaj, sva skoraj vse že srečala). Pa tudi v tekočem življenju ni nič takega. GSM-ov si ne gledava (sva oba preveč pametna - če bi imela kaj za skrivati, bi tako ali tako sproti brisala), maile pogledava skupaj, čeprav imava ločene račune (vsaj tiste funny variante), imava vsak svoj MSN, pošto odpre tisti, ki jo vzame iz nabiralnika... Imam pa eno reč na zalogi, ki je ne ve nihče. Torej je ne skrivam pred njim, ampak pravzaprav tega nihče ne ve, ne samo on. Če bi se izvedelo, bi pač se - ne bi me pobralo. Ampak ker sem edina na tem svetu, ki ve, in ker nikjer ni napisano, ni panike. In eno tako reč ima tudi on na zalogi, pa mi ne zine, za kaj gre. Je pa pri obeh to taka stvar (sva si povedala, da nekaj je, ampak si pa nisva povedala, kaj je), ki ne vpliva na najino zvezo in družino, torej je v vsakem primeru brezpredmetna.
|
|
|
|