|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lupinica na vozičku
22.7.2006 12:15:54   
lenika
Naš user posted image  je star dobra 2 meseca in se na noben način noče vozit v košari, ker ne vidi ven in začne jokat še preden ga dobor položim noter. Poskušali smo ga vozit v lupinici in nam uspeva. Zdrži buden tudi 1 uro in gleda naokrog ter ponavadi tudi zadrem kar v košari ni več mogoče. Zanima me, če je katera tako zgodaj začela otroka vozit v lupinici in če je to v redu?
Imamo tudi športni del voziča, ki se mu tudi spusti naklon, a vendar se mi nezdi hrbtenica tako podprta kot v lupinici, zato bi vsaj še 2 meseca prakticirali le to.

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lupinica na vozičku
22.7.2006 13:06:08   
SaaS
Jaz sem ga večkrat imela v lupinici, že od rojstva. Ko je v avtu zaspal, sem le lupinico prestavila na kolesje vozička in šla kamorkoli že. Če bi ga prestavljala v voziček, bi se sigurno zbudil...
Tudi drugega otroka zdaj, le da mu zdaj v tej vročini hitro rata v lupinici vroče in ga ven vzamem, da si malo hrbet pohladi.
Meni so pri prvem govorili, da je položaj v lupinici zelo vredu, ker ni čisto stegnjen, ampak lepo ukrivljen naprej, kot je bil ves čas v maternici. Tudi, ko ga pestuješ in dojiš, mi vsi (patronažna, fizioterapevt, zdravnica) kažejo kako naj bo čimbolj upognjen in ne preveč stegnjen ali celo ukrivljen nazaj.
Jasno pa je, da ga pa ne imet v lupinici 5 ur skupaj, saj to ga verjetno tudi v nobenem drugem položaju nimaš toliko časa.
Kar uporabljaj lupinico brez skrbi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2006 13:26:23   
Anonimen
ja mi jo mamo v lupinici, čeprov zdej v tej vročini ne, ker se mi zdi nehumano otroka tlačit v lupino pri 35 stopinjah k je k v loncu v tisti plastiki. moja je prešvicana samo da lupino vid.

(odgovor članu SaaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.7.2006 14:25:32   
tt79
Js jo v lupinici naokol vozim že od rojstva, če slučajno v avtu v njej zaspi...V čem pa je problem da ne? user posted image Saj se lupinice prav zato tudi prilegajo vozičku!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2006 14:32:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenika
Poskušali smo ga vozit v lupinici in nam uspeva.

Naj kar spi v njej! Pravijo, da je nekje do dve uri naenkrat v lupinici ok.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2006 23:06:31   
Erdbeere
Mi tudi našega že od rojstva naprej vozimo v lupinici, pa tudi ker imam jaz bolj majhen avto pa se mi ne da vedno vozička s seboj vozit tudi vzamem samo podvozje pa lupinico potem gor narihtam pa je to to, pa še mali spančka ko angelček notri, tako da mislim da lahko uporabljaš lupinico brez panike

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2006 14:11:26   
shooo
mi smo naso bejbo dali v lupinico pri dveh in pol mesecih ker lezecke ni vec zdrzala.pa je bilm mir.
strokovnjakki pa si niso enotni.

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2006 14:53:34   
TVN
Ja, lupinica je super. Mi smo hodili v RA in so nam lupinico priporočali tudi za hranjenje, počivanje, skratka ful uporabna zadeva.

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?