|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulanje ponoči
22.11.2006 19:04:02   
nina166
Zanima me, kako vaši user posted image  lulajo ponoči? Naš 5-mesečnik se zjutraj večkrat zbudi s popolnoma suho pleničko in ko sem to povedala pediatrinji je delovala kar precej zaskrbljeno. Rekla sicer ni nič takega, razen tega, da naj ga mal spremljam, če bi se še podnevi dogajalo, da dalj časa nebi lulal. Drugače ga zadnjič sprevijem okoli 20. ure, zjutraj pa okoli 7. Podnevi pa lula normalno in kar veliko.

Ker me mal skrbi, mi prosim mal povejte, če ima še katera takšne izkušnje.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulanje ponoči
22.11.2006 19:44:51   
Baucka
Ema se občasno tudi zjutraj zbudi z suho pleničko. Aka pa ponoči skoraj nikoli.
Če je čez dan večkrat polulan, mislim da ni nič narobe. Je ponoči preveč zaposlen s spanjemuser posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2006 19:52:34   
SRECNA pika

nasa ima zjutraj vedno cisto polno plenicko- lulanja.. je pa res da se zbudi okrog osmih, popije malo mleka in spi naprej do desetih...

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.11.2006 20:10:49   
eya
Naš ima tudi plenico precej polulano, je kar težka. Je pa res, da se ponoči 1-2x doji-a tvoj kaj pije ponoči?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu SRECNA pika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.11.2006 20:36:28   
nina166
Ponoči poje en obrok mleka. Res pa je, da čez dan popije zelo malo čaja (ga nima rad, ravno tako pa ne vode, ali drugega soka). Se pa o dogaja npr. enkrat na teden, da se zbudi s suho pleničko, drugače pa je vedno polulan.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2006 22:29:02   
lenika
Ko se je ponoči še dojil, se je zbujal s precej težjo plenico kot sedaj, vendar pa čez dan to vse nadoknadi.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2006 12:58:13   
Lenka_
Naša ima zjutraj vedno polno pleničko. To pa zato ker se ponoči precej zbuja. Se pa je že zgodilo da je imela zjutraj suho pleničko, ampak to je bila edina noč ki jo je prespala brez zbujanja. Moja teorija-več se zbuja ali pa nemirno spi, bolj je polulana, ne glede na to koliko spije.

http://a-lenka.moj-album.com

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2006 13:25:03   
vlasta78
Moj 5,5 mesečnik ima zadnji mesec skoraj konstantno zjutraj na pol suho pleničko, razen, če ga zjutraj malo pustim, da se igra sam s sabo v posteljici (cca 45 min) in posledično takrat tudi lula. Če pa je potrebno takoj vstati, je plenica bolj ko ne suha. Ponoči se zbudi enkrat za hranjenje (5-10 min) in takoj zaspi naprej. Ga še veliko dojim, čaja ne dajem, včasih dobi vodo, v kateri mu skuham jabolka, ker flaše še vedno ne mara.

(odgovor članu Lenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.11.2006 20:59:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vlasta78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?