lulanje ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

nina166 -> lulanje ponoči (22.11.2006 19:04:02)

Zanima me, kako vaši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] lulajo ponoči? Naš 5-mesečnik se zjutraj večkrat zbudi s popolnoma suho pleničko in ko sem to povedala pediatrinji je delovala kar precej zaskrbljeno. Rekla sicer ni nič takega, razen tega, da naj ga mal spremljam, če bi se še podnevi dogajalo, da dalj časa nebi lulal. Drugače ga zadnjič sprevijem okoli 20. ure, zjutraj pa okoli 7. Podnevi pa lula normalno in kar veliko.

Ker me mal skrbi, mi prosim mal povejte, če ima še katera takšne izkušnje.

Baucka -> RE: lulanje ponoči (22.11.2006 19:44:51)

Ema se občasno tudi zjutraj zbudi z suho pleničko. Aka pa ponoči skoraj nikoli.
Če je čez dan večkrat polulan, mislim da ni nič narobe. Je ponoči preveč zaposlen s spanjem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

SRECNA pika -> RE: lulanje ponoči (22.11.2006 19:52:34)

nasa ima zjutraj vedno cisto polno plenicko- lulanja.. je pa res da se zbudi okrog osmih, popije malo mleka in spi naprej do desetih...

eya -> RE: lulanje ponoči (22.11.2006 20:10:49)

Naš ima tudi plenico precej polulano, je kar težka. Je pa res, da se ponoči 1-2x doji-a tvoj kaj pije ponoči?

nina166 -> RE: lulanje ponoči (22.11.2006 20:36:28)

Ponoči poje en obrok mleka. Res pa je, da čez dan popije zelo malo čaja (ga nima rad, ravno tako pa ne vode, ali drugega soka). Se pa o dogaja npr. enkrat na teden, da se zbudi s suho pleničko, drugače pa je vedno polulan.

lenika -> RE: lulanje ponoči (22.11.2006 22:29:02)

Ko se je ponoči še dojil, se je zbujal s precej težjo plenico kot sedaj, vendar pa čez dan to vse nadoknadi.

Lenka_ -> RE: lulanje ponoči (23.11.2006 12:58:13)

Naša ima zjutraj vedno polno pleničko. To pa zato ker se ponoči precej zbuja. Se pa je že zgodilo da je imela zjutraj suho pleničko, ampak to je bila edina noč ki jo je prespala brez zbujanja. Moja teorija-več se zbuja ali pa nemirno spi, bolj je polulana, ne glede na to koliko spije.

vlasta78 -> RE: lulanje ponoči (23.11.2006 13:25:03)

Moj 5,5 mesečnik ima zadnji mesec skoraj konstantno zjutraj na pol suho pleničko, razen, če ga zjutraj malo pustim, da se igra sam s sabo v posteljici (cca 45 min) in posledično takrat tudi lula. Če pa je potrebno takoj vstati, je plenica bolj ko ne suha. Ponoči se zbudi enkrat za hranjenje (5-10 min) in takoj zaspi naprej. Ga še veliko dojim, čaja ne dajem, včasih dobi vodo, v kateri mu skuham jabolka, ker flaše še vedno ne mara.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.11.2006 20:59:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]