|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lučka ponoči
30.12.2011 12:38:41   
lenčy
mene pa zanima, če imate pri vašemu otroku ponoči prižgano lučko?
pri nas je namreč tako: že več kot dva meseca spi pri naju, k nama pa se seli takrat, ko greva medva spat in ko ugasneva njegovo lučko, ki jo ima prižgano do takrat. potem se kar zbudi in hoče k nama. do zdaj sva popuščala zaradi zobkov, zdaj pa so le ti zunaj in ne moreva več tako, ker ne morem spati, če smo vsi trije skupaj. pa sm včeraj celo noč pustila lučko prižgano in je res skoraj do jutra spal sam v svoji posteljici. imamo ikeino zvezdico lučko, ki pa nima tako nežne svetlobice tko da mene moti. pa še elekrtika se troši celo noč... zdj me pa zanima, če katera isto pušča lučke prižgane pri svojih otrocih in pa katere. bi imeli neko majhno, tolk da je nekaj.
sicer pa upam, da ga vse to hitro mine. aja je pa star 21 mesecev...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lučka ponoči
30.12.2011 13:35:07   
Najaa
Mi imamo lučko na baby phonu, je sicer nežna ampak v temi kar sveti. Jima pa ugasnem, ko zaspita in se zarad tega ne zbujata. V bistvu je ta lučka "v modi" pri njiju šele kak mesec, sploh ne vem zakaj sta začeli, da naj pustim lučko prižgano. 

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.12.2011 13:43:34   
lilip
Mi nimamo nikoli lučke, sta pa stara 2 in 3,5. Mlajši zaspi v temi - položim ga v posteljico, zaprem vrata in spi. Tavečja gre spat pol ure za njim in dokler ne zaspi so vrata priprta in na hodniku luč. Ponoči je pa vedno tema. Občasno se ponoči zbudita in ju vzameva v svojo posteljo, večina pa spita v svoji sobi celo noč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.12.2011 13:47:22   
anckabancka
Naši trije (6,5,3 leta) imajo vedno prižgano lučko tudi ponočim drugače je panika, pa še lažje gredo lulat ponoči. Imajo pa eno zelo nežno iz ikeje (spoka). Ko grem spat pa pred njo položim še kakšno igračo, da je še bolj nemoteča. Mislim, da je tudi poraba te lučke minimalna.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu lilip)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.12.2011 13:47:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

mene pa zanima, če imate pri vašemu otroku ponoči prižgano lučko?

Ne. Je nikoli nismo imeli.

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.12.2011 13:55:51   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Naši trije (6,5,3 leta) imajo vedno prižgano lučko tudi ponočim drugače je panika, pa še lažje gredo lulat ponoči. Imajo pa eno zelo nežno iz ikeje (spoka). Ko grem spat pa pred njo položim še kakšno igračo, da je še bolj nemoteča. Mislim, da je tudi poraba te lučke minimalna.

Mi mamo tudi tega duhca iz Ikee.user posted image .

Drugače pa mislim, da včasih pride kaka faza, ko jih je strah. In ne vidim nobenega problem pustit otroku eno lučko. Probaj zamenjat lučko z kakšno tako, ki malo manj sveti in ni moteča za spanje. Po mojem mu daje lučka nek občutek varnosti. ne vidim problema v tem.

Naša dva spita v svojih posteljah in niti po pomoti ne prilezeta k nam. Lučko ima sedaj ta manjši, ki je star skoraj štiri leta, če ni lučke, mu pa pustim itak obvezno odprta vrata na hodnik, kjer se vidi še malo svetlobe iz kuhinje. Po, ko gre še ta starejši spat, pa vrata zaprem.

Po moje bo tole fazo prerasel, nima smisla, da mu izklapljaš lučko in da ga je pol tolko strah, da ne more v miru spat v svoji posteljici, če je do sedaj tam lepo spal.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.12.2011 13:59:26   
Felicita
pri nas jo je tamala mela zlo dolgo (skor do šole, se mi zdi), jaz pa še krepko v osnovno šolo - no, luč na hodniku prižgano in vrata odprta. pa nikol se ne spomnim, da bi me blo strah teme, sam bolj prijetno mi je blo.
kakorkoli, avtorici teme - kaj če poskusite s kakšno led žarnico - tiste večinoma oddajajo tako zlo zamolklo svetrolbo, moč pa je samo par W. lahko pa tut kakšno lučko za v vtičnico, tiste so tut bolj nežne običajno - kej takega npr: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50081536/

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.12.2011 14:05:33   
blaža
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/00150985/

ma te so zakon! se polne na polnilca in pol dooolgo sveti. Ni pa moteča svetloba.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.12.2011 14:20:38   
enea
naše dve imata preden zaspita SOLNO LUČKO, ko zaspita pa ugasnem, imata pa 4 in 9 let, pa mislim da ni nič narobe,..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.12.2011 15:29:55   
hubi
Če se otrok počuti varneje, pa naj ima prižgano luč. Jaz zase vem, da sem mogla imeti odprta vrata na hodnik in tam luč, ker me je bilo panično strah. Pa sem bila v nižjih razredih oš.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2011 22:01:47   
Najaa
Danes, ko vzunaj zelo pokajo petarde, so tudi pri nas odprta vrata in luč na hodniku. Pride tako in zakaj bi jih bilo strah, če ni treba.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2011 22:42:07   
sunny24
Moj je ta mali nabavu tako lučko v Obiju (na miki miško), je dal 10 evrov al neki tazga in oddaja res full nežno svetlobo in je zato nemoteča. Ta mala jo ima vklopljeno neki časa (dokler ma težke debate z vsemi žvalami v sobi predn zaspi user posted image ), pol si jo pa ugasne. Sm ji jo montirala kar na steno zravn postle, tko da sama upravlja z njo, pa da si jo tudi vklopi ponoči če se zbudi.

Evo, taka je, sam da ma gor drugi motiv: http://www.mali-vragci.si/reer-nocna-lucka-brbel-haas

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 30.12.2011 22:52:21 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.12.2011 22:43:31   
Anonimen
Naša ima od babyphona (AC) lučko, ki je res tako nežna, da pač vidim kje so igrače po tleh, pa če tamala kaj luta ponoči okrog, da se ne zaletava itd. Ima pa ob postelji Ikeino stensko roza rožico in njihovo najšibkejšo žarnico, pa je naši tamali vseen preveč svetla in jo ugasne preden zaspi. Tak da če otrok lažje zaspi z lučko, pa naj jo ima ... je pa tale Ikeina ledica za v vtičnico res fajna ... jo imamo in ima senzor, da je ne rabiš podnevi ven dajat itd. Pač ponoči sveti, podnevi ne in svetloba je res tako lušno medla, da vidiš kje hodiš, ni pa moteča.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2012 9:13:29   
lenčy
uh zdj ste mi dale pa kr par predlogovuser posted image ma ne vem, kaj bi, sj konc koncev itak svetijo lučke iz smrečice iz dnevne sobe... po moje karkoli bom kupila, bo na koncu pristal pri namauser posted image edino če bi kaj na baterije, sicer pa upam, da ga vse to mine. zbuja se pa tudi ko je pri nama, tko da res ne vem, kaj je zdj to... hvala vam za odgovore

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2012 9:29:47   
Paštetka
luč pustim prižgano v garderobi, in pustim odprta vrata. Tako, da ni preveč svetlo. Ko greva še midva spat pa ugasnem, ker itak spita.
MAli ima prižgan tudi globus na svoji mizi, vendar takrat lučke v garderobi ne prižigam.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2012 22:16:54   
honey
Starejši sin (6 let) ima v svoji sobi prižgano lučko iz Lidla (pred nekaj meseci so jih imeli) in spreminja barve. Je pa zelo nežna svetloba, pa še na drugi strani sobe jo ima, tako da ga nič ne moti. Je bolj za občutek in za nočno "sprehajanje". Pa na hodniku imamo še eno lučko, ki ima enak namen. Mali pa spi pri nama v spalnici (v svoji postelji) in nima prižgane lučke. Ko pa bo šel nekoč v svojo sobo, jo bo pa tudi imel.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.