blaža -> RE: lučka ponoči (30.12.2011 13:55:51)
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Naši trije (6,5,3 leta) imajo vedno prižgano lučko tudi ponočim drugače je panika, pa še lažje gredo lulat ponoči. Imajo pa eno zelo nežno iz ikeje (spoka). Ko grem spat pa pred njo položim še kakšno igračo, da je še bolj nemoteča. Mislim, da je tudi poraba te lučke minimalna. Mi mamo tudi tega duhca iz Ikee.[sm=smiley1.gif]. Drugače pa mislim, da včasih pride kaka faza, ko jih je strah. In ne vidim nobenega problem pustit otroku eno lučko. Probaj zamenjat lučko z kakšno tako, ki malo manj sveti in ni moteča za spanje. Po mojem mu daje lučka nek občutek varnosti. ne vidim problema v tem. Naša dva spita v svojih posteljah in niti po pomoti ne prilezeta k nam. Lučko ima sedaj ta manjši, ki je star skoraj štiri leta, če ni lučke, mu pa pustim itak obvezno odprta vrata na hodnik, kjer se vidi še malo svetlobe iz kuhinje. Po, ko gre še ta starejši spat, pa vrata zaprem. Po moje bo tole fazo prerasel, nima smisla, da mu izklapljaš lučko in da ga je pol tolko strah, da ne more v miru spat v svoji posteljici, če je do sedaj tam lepo spal.
|
|
|
|