|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   logistika pri prevozu
24.9.2009 9:22:34   
barni
Pozdravljene!

imamo tezavico, za katero ne vem kako naj jo resimo. Trenutno se ne dve leti staro hcerko uvajamao v vrtec v skupino 2-4 leta.

Zjutraj so se tezave, joka ko jo oci odda, tudi cez dan je bolj jokava, v vrtcu tudi manj spi in je bolj utrujena cez dan...upam, da se to kmalu uredi.
Bolj me skrbi to, da so zjutraj do 7:30 v skupni skupini. Kjer ni vedno njenih vzgojiteljic. Sedaj jo oci pelje v vrtec ob 7:15 in mora vcasih pocakati, da pride ena od njenih, saj ni opcije, da bi jo sedaj dal ze kar v skupno skupino, kjer nikogar ne pozna in je vsakic druga vzgojiteljica.

Problem je, da oci ne bo mogel prav dolgo tako pozno hodit v sluzbo. Meni se zdi zelo cudno, da ob 7:15 ni se nobene od njiju in je sobica prazna.

Nasprotno pa potem popoldan ob 15. uri ni vec skoraj nikogar v varstvu in se ze zdruzujejo v eno skupino.

Meni sploh ni jasno, delam v LJ, v lsuzbi moram biti 8 ur, kako zaboga naj to skombiniram??? Delati moram od 7-15. Enako oci. Lahko malo zamakneva, npr. od 8-16, samo potem bom popoldan v vrtcu najprej ob 16:30, ce ne bo guzve na cesti?

Kako to urejate ostali? Ali se vam ne zdi prav, da bi vsaj v mesecu septembru prisla ena od vzgojiteljic ob 7. uri? Pa saj otrok ki se uvaja ne more vsak dan k drugi, ze tako je zmeden in prestrasen, novo okolje, novi ljudje, potem pa se vsak dan drugi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: logistika pri prevozu
24.9.2009 9:28:37   
petruska
Pa saj ni tako hudo, če jo sprejme katera druga vzgojiteljica. Tudi pri nas zjutraj še ni njenih, ampak so druge čisto OK, vedno ko vstopi jo malo stisnejo in popestujejo, tako navežejo stik. In otrok se nato navadi in sčasoma spozna tudi vse ostale vzgojiteljice v vrtcu, kar je za otroko vse prej kot slabo. Ponavadi pridejo njene vzgojiteljice ob 7.30. na začetku bo malo joka, ampak otrok se hitro navadi in čez kakšen mesec ali dva bo to postalo zanjo samoumevno.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.9.2009 9:29:52   
Zala01
Mislim, da je čisto povsod tako, no v našem vrtcu je. Skupina se z matično vzgojiteljico ali varuško preseli v svojo sobo ob 8h. Jaz mislim, da se bo privadila, sej pa ni tako majhna več, na tak princip se morajo privajati 11-mesečni dojenčki v jaslih, takrat je za starše in otroke šele kriza, ampak tako je.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2009 9:33:36   
bskrle
Tako je v vseh vrtcih, pri nas so v vrtcu že pred sedmo uro in odhajajo okoli treh, večkrat so v vrtcu skoraj 9 ur, pa moj mož dela v osnovni šoli, a ima zelo trapast urnik.
Vzemi pa sedemurni delavnik za eno leto, pri plači se ena ura ne more toliko poznati, pri času boš pa veliko na boljšem.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2009 9:34:42   
bskrle
Pa še to, naj se ti otrok ne smili. Življenje je trdo.
Ali po Gregorčičevo Življenje ni praznik/ je delovni dan ...

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2009 9:54:07   
pety78
Pri nas je naša vzgojiteljica že ob sedmih v naši igralnici in si tudi ne predstavljam, da bi jo v času uvajanja morala vsako jutro pustiti drugi vzgojiteljici. Ni šans! Pol kasneje pa tako ni problema, ko se otrok navadi.
In če ne bi bilo tako, verjamem, da vrtca ne bi tako lepo sprejela. Glede na to, kako je bila vedno navezana samo name, sem se resnično bala, da bo katastrofa. Mala pa je prvi teden pojokcala ob prevzemu in se je še preden sem si jaz zunaj obula čevlje, že potolažila. Naslednji teden v ponedeljek pa je kar iztegnila rokice proti vzgojiteljici in nič več joka. user posted image Če bi bila pa vsako jutro druga pa verjamem, da se ne bi tako lepo izteklo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2009 15:36:55   
ronja
Večina jih dela tako, da gre en od partnerjev prej v službo (ob 7h), drugi pa kasneje (ob 8h) in potem drugi odda otroka, prvi ga gre pa iskat - vsaj kar sem se jaz pogovarjala s starši je v gl. tako.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2009 19:03:16   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Večina jih dela tako, da gre en od partnerjev prej v službo (ob 7h), drugi pa kasneje (ob 8h) in potem drugi odda otroka, prvi ga gre pa iskat - vsaj kar sem se jaz pogovarjala s starši je v gl. tako.

Mi prakticiramo tako.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2009 20:39:41   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Mi prakticiramo tako.

Tudi mi.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?