barni -> logistika pri prevozu (24.9.2009 9:22:34)
|
Pozdravljene! imamo tezavico, za katero ne vem kako naj jo resimo. Trenutno se ne dve leti staro hcerko uvajamao v vrtec v skupino 2-4 leta. Zjutraj so se tezave, joka ko jo oci odda, tudi cez dan je bolj jokava, v vrtcu tudi manj spi in je bolj utrujena cez dan...upam, da se to kmalu uredi. Bolj me skrbi to, da so zjutraj do 7:30 v skupni skupini. Kjer ni vedno njenih vzgojiteljic. Sedaj jo oci pelje v vrtec ob 7:15 in mora vcasih pocakati, da pride ena od njenih, saj ni opcije, da bi jo sedaj dal ze kar v skupno skupino, kjer nikogar ne pozna in je vsakic druga vzgojiteljica. Problem je, da oci ne bo mogel prav dolgo tako pozno hodit v sluzbo. Meni se zdi zelo cudno, da ob 7:15 ni se nobene od njiju in je sobica prazna. Nasprotno pa potem popoldan ob 15. uri ni vec skoraj nikogar v varstvu in se ze zdruzujejo v eno skupino. Meni sploh ni jasno, delam v LJ, v lsuzbi moram biti 8 ur, kako zaboga naj to skombiniram??? Delati moram od 7-15. Enako oci. Lahko malo zamakneva, npr. od 8-16, samo potem bom popoldan v vrtcu najprej ob 16:30, ce ne bo guzve na cesti? Kako to urejate ostali? Ali se vam ne zdi prav, da bi vsaj v mesecu septembru prisla ena od vzgojiteljic ob 7. uri? Pa saj otrok ki se uvaja ne more vsak dan k drugi, ze tako je zmeden in prestrasen, novo okolje, novi ljudje, potem pa se vsak dan drugi?
|
|
|
|