|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   linški piškoti
21.11.2012 11:17:58   
mini86
a bi se dal jih namesto namazat z marmelado nekako s čokolado..
da bi bilo pol marmeladinih pol pa čokoladnih..

pa katera čokolada bi bila najbolša

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: linški piškoti
21.11.2012 18:02:05   
blaža
meni so dobri z Nutello. Če ne pa z bilokaterim namazom,..Je pa skoraj boljše, da nimajo luknjice, da se tista luknjica ne zasuši,.. če te ne moti, pol pa ni panike.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2012 18:34:31   
mateyka
meni se zdi da s pariško kremo ne morš falit..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2012 18:45:00   
blaža
Pariška krema vsebuje smetano, in take piškote moraš shranjevat v hladilniku, pa še rok trajanja ima kratek. če namažeš z Nutello, ali kakim drugim namazom, zdrži pa tudi dva tedna. v poštev pride edino še kaka maslena krema, ki jo je pa tudi boljše shranjevat na hladnem, če rabiš za dlje cajta, da ne rata žoltava, al kako rečeste,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2012 21:26:42   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža
Pariška krema vsebuje smetano, in take piškote moraš shranjevat v hladilniku, pa še rok trajanja ima kratek. če namažeš z Nutello

ja, sam pariška je ful dobra krema user posted image nutella, meh, nekak preveč kompaktna in pocasta za lincer.. men ne potegne..

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2012 21:46:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: blaža
Pariška krema vsebuje smetano, in take piškote moraš shranjevat v hladilniku, pa še rok trajanja ima kratek. če namažeš z Nutello

ja, sam pariška je ful dobra krema user posted image nutella, meh, nekak preveč kompaktna in pocasta za lincer.. men ne potegne..

Pol rata že skoraj išler, ma nima veze, vem, da je dobro s pariško, no pa sej pri nas se itak nič ne uspe pokvarit user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2012 21:48:00   
blaža
Pariško kremo mislim,.. ne salamo user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2012 21:59:22   
mateyka
ej, tlele mi tast in tašča data maslo, sir in salamo na albert kekse in trdita da je ta keks slan ko kreker in da je ta "sendvič" jestljiv user posted image skor za zjokat.. user posted image

p.s. oooooo išler - to pa moram enkrat probat narest! nisem še, ampak mislim, da bosta oba (tamala sploh) napadla te kekse v blitzkrieg tehniki user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 21.11.2012 22:02:49 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2012 22:02:02   
blaža
Ben, moj pa je kekec pašteto na kruhu in zraven pije kakav user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2012 9:32:13   
ronja
ej, tlele mi tast in tašča data maslo, sir in salamo na albert kekse in trdita da je ta keks slan ko kreker in da je ta "sendvič" jestljiv
user posted image user posted image user posted image Temu se reče, da prideš iz dežja pod kap, a ne mateykauser posted image ?
Jah, no, okusi so različni... Lubi tudi je sir in nutelo skup... in tavelika trdi, da je to čisto dobro... Pašteta pa kakav se tudi mojim zdi čisto ok... Neka, hehe.

Linške imam rada z domačo marelično marmelado, sicer pa čokoladni keksi niso napačni, polnjeni s čokolado, obliti s čokolado, karkoli čokolado...user posted image Samo sama nutela je pa tudi meni navadno malo pregosta, saj je izi za mazat, pa vse, samo ne pojem pa tega toliko (kar bi v bistvu moralo bit dobro, hehe:).

Mimogrede, mini, kako pa zgledajo neuspeli linčki keksi? Zažgani ali da marmelada ven steče ali kaj je bilo narobe?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?