|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ležišče
22.10.2008 23:19:53   
malecka
Ok, glih malo gledam jogije in raznorazna ležišča. Pa bi mal poprosila za nasvete in razne informacije. Ali obstaja samo dormeo, ki je drag kot p****** ali je še kaj drugega na tržišču...user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ležišče
22.10.2008 23:28:57   
Andra
Dormeo sploh ni drag, ima čisto normalno ceno. Midva ga imava in sva ful zadovoljna z njim.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 23:31:08   
rija
mi imamo nekaj iz ikee...ni bilo pretirano drago, je pa super

...vox populi...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2008 9:41:33   
malania
Jaz pa sm slišala že za 2 primera, ko niso zadovoljni z Dormeom. user posted image
Nam je fizioterapevt priporočal Meblo jogi-Hospital.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2008 11:18:36   
sazi
Mi smo tudi navavili Meblove jogije. Je pa res, da niso prav poceni, ampak se res obdržijo več let.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2008 12:36:50   
melodi
Mi imamo Meblo Super Hospital in sem extra zadovoljna z njim! Je bil sicer ne ravno poceni cca. 400 eur, ampak sem ga kupila v Mercator pohištvo, na pika kartico na obroke (brez obresti), tako da ni bilo panike.

Sem se pa odločila zanj potem ko sem brala na raznih forumih mnenja uporabnikov in so bile same pozitivne izkušnje s tem jogijem!

Za dormeo pa sem našla en kup kritik, no, v bistvu deljena mnenja, eni so bili z dormeom full zadovoljni, drugi so ga pa obupno skritizirali. Tako da za ne tvegat, sem kupila jogi, ki je imel same zelo pozitivne ocene.

Naj še dodam, da smo Super Hospital kupili, ko sem bila v šestem mesecu nosečnosti in moje telo mi je bilo res hvaležno za ta nakup, sem spala tako sproščeno kot že dolgo ne. No, zdaj ga imamo že dobro leto in sem super zadovoljna z njim. Vreden vsakega eura.

Pred tem smo imela lineaflex za sicer manj denarja in je bil katastrofa. Tudi sicer je menda tako da dobiš za enak denar pri meblu boljšo kvaliteto kot pri lineafleksu (malo poglej v Lesnini ali kje kjer imajo razstavljene pa tudi polnila so razstavljena na ogled). Tudi lahko poskusiš v salonu se uleči in imaš takoj občutek ali ti ustreza, ali je stvar ok.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2008 12:53:20   
sazi
Tudi lahko poskusiš v salonu se uleči in imaš takoj občutek ali ti ustreza, ali je stvar ok.

To je že res, da je treba probat, ampak z leti se spremembe na enih jogihij zelo poznajo, eni pa ohranijo svojo trdnost in ostale dobrelastnosti.

(odgovor članu melodi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2008 16:59:14   
kokoska007
glede dormea: narejen je iz sintetičnih materialov, ki so jih poimenovali z raznoraznimi imeni ( spominska pena, ecocel in pa podobno), vse skupaj je še vedno nenaravno. eno ležišče je v kombinaciji z 10 cm lateksa, cena pa ..... poleg tega: kje imajo dormeo razstavljen, da lahko probaš?

kupi si ležišče iz naravnih materialov: kombinacija latexa in kokosovih vlaken (za večjno trdoto), zelo super je v kombinaciji z vzmetmi (te danes delajo čisto drugače kot je bil včasih klasičen jogi). jaz sem bila v salonu slovenske postelje in so razlike med posameznimi ležišči kar hude. po enem mesecu od nakupa pa lahko zamenjaš mehkejše ležišče za bolj trdo (prevleko obdržiš svojo, menjajo samo notranjost zato se da menjat samo znotraj istega modela).  

od nakupa dormea me odvrnejo tudi njihove reklame, ki so neprebavljive (res diareo)

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 0:10:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kokoska007)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2008 14:19:35   
*kinnie*
Jaz imam Dormeo...hm kaj vem, ko se vležem na katero drugo vzmetnico, se mi zdi veliko boljši od drugih....ampak vseeno, ni me pa 100% prepričal, da je to to.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.