melodi -> RE: ležišče (23.10.2008 12:36:50)
|
Mi imamo Meblo Super Hospital in sem extra zadovoljna z njim! Je bil sicer ne ravno poceni cca. 400 eur, ampak sem ga kupila v Mercator pohištvo, na pika kartico na obroke (brez obresti), tako da ni bilo panike. Sem se pa odločila zanj potem ko sem brala na raznih forumih mnenja uporabnikov in so bile same pozitivne izkušnje s tem jogijem! Za dormeo pa sem našla en kup kritik, no, v bistvu deljena mnenja, eni so bili z dormeom full zadovoljni, drugi so ga pa obupno skritizirali. Tako da za ne tvegat, sem kupila jogi, ki je imel same zelo pozitivne ocene. Naj še dodam, da smo Super Hospital kupili, ko sem bila v šestem mesecu nosečnosti in moje telo mi je bilo res hvaležno za ta nakup, sem spala tako sproščeno kot že dolgo ne. No, zdaj ga imamo že dobro leto in sem super zadovoljna z njim. Vreden vsakega eura. Pred tem smo imela lineaflex za sicer manj denarja in je bil katastrofa. Tudi sicer je menda tako da dobiš za enak denar pri meblu boljšo kvaliteto kot pri lineafleksu (malo poglej v Lesnini ali kje kjer imajo razstavljene pa tudi polnila so razstavljena na ogled). Tudi lahko poskusiš v salonu se uleči in imaš takoj občutek ali ti ustreza, ali je stvar ok.
|
|
|
|