|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija
10.8.2005 19:43:37   
corfu
A mi ve katera kaj več povedati o tem, koliko časa si v bolnici, koliko časa rabiš da okrevaš, ko si doma? A fajn boli?:zmeden2:

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   laparoskopija
10.8.2005 19:50:25   
Anonimen
Poglej z iskalnikom, predvsem na zanositev, ovulacija. Je bilo že miljon tem na to temo. (že če malo prelistaš nazaj strani na Z&O boš našla)
lp,:fis:

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   laparoskopija
10.8.2005 19:50:51   
pika74
- jaz sem bila v bolnici (v Lj) od četrtka do sobote
- potem sem bila doma še dva tedna
- boli... noja, operacija je pod narkozo. Ko se zbudiš nisi glih za na ples, ampak se da preživet. Itak, počivaš, pa vsak dan si potem boljš.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   laparoskopija
10.8.2005 20:06:44   
Lianna

Ojla. Zakaj se sploh dela laparoskopija? Mene morjo pregrado v maternici odstrant...je to to?

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   laparoskopija
10.8.2005 20:16:33   
Wahoo RR
jaz sem bila 5 dni notri...naredili so mi 4 vreznine 1,5 cm...drugač pa nč hudga...nisi glih za plesat, ja...

doma si pa v bistvi tok, da se ti šivi zacelijo...mislim da sem bila jaz 14 dni, ja

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   laparoskopija
10.8.2005 20:16:37   
pika74
čak, če ti bojo pregrado odstranil v maternici, pol ti bojo nardil histeroskopijo

men so še zarastline odstranil pa vse živo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   laparoskopija
10.8.2005 20:20:04   
pika74
Lej, sm mal pobrskala nazaj in našla odgovor ginekologa Pušenjaka:

Avtor: Stanko Pušenjak Datum: 27-06-04
22:31

laparoskopija je operacija v narkozi, pri kateri se skozi majhno ranico v popku in s pomočno cevaste optične naprave s kamero pregleda notranjost terbušne votline in seveda tudi rodila. ob tem se praviloma preveri tudi prehodnost jajcevodov s posebnim barviloma, ki ga vbrizgamo skozi maternični vrat v maternico in skozi jajcevode v trebušno votlino. Če se med laparoskopijo najde kaj pomembnega (zarastline, endometrioza ipd. je mogoče hkrati s podobnimi paličastimi inštrumenti tudi operirati ter popraviti škodo. Koliko se pri tem poveča možnost zanositve ni mogoče reči, veliko je namreč odvisno od tega, kaj najdemo. Več ko je narobe in več ko popravimo, večje so možnost, da bo po operaciji drugače, manj ko najdemo in manj ko je treba popravljati, manj lahko po operaciji računamo na spremembe. V primeru, da ničesar ne najdemo pri nobenem od partnerjev, hkrati pa ni in ni zanositve, govorimo o idiopatski (nepojasnjeni) neplodnosti in v tem primeru se praviloma odločimo za OBMP (epruveto).

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   laparoskopija
10.8.2005 20:20:08   
Lianna

hvala pika74

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   laparoskopija
10.8.2005 20:25:10   
pika74
prosim :rozica:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   laparoskopija
10.8.2005 22:06:02   
Anitka
Jaz sem bila notri od ponedeljka do četrtka. Naredili so mi tri luknjice, skozi katere si izvedli poseg. Sam poseg ne boli, ker si na srečo pod narkozo. Po posegu pa me je malo bolj bolel vrat, zaradi plina s katerim so me napihnili med posegom, pa ni panike zaradi tega. Doma sem bila vse skupaj 14 dni, potem sem pa šla že na morje.

Pa dobro opravi,
:rozica::rozica::rozica:
Anitka

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?