|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laparoskopija
9.2.2010 18:59:12   
miška35

Pozdravljene!

Zanima me a katera ve kako dolgo se čaka za laparoskopijo, ker imam glede na izvide občutek da me to kmalu čaka.

Pa še to, a je možno v samplačniški ambulatnti se izognit laparo in iti direkt v postopke umetne oploditve.
upam da ne bo to katera narobe razumela in mislila da se mi ne ljubi čakat na naravni razplet, vendar sem stara 35 let in me skrbi kaj bo ker so čakalne dobe pri nas kar dolge.
Če ima katera podobne izkušnje bi bila vesela kakšnega nasveta ali spodbude ker se že dolg časa trudiva in ni uspega, bila pa sem že na hsg, desni popolnoma zamašen, levi jajcevod pa prehoden vendar z zožitvami.

Lp. veliko uspeha vsem ki se trudite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparoskopija
9.2.2010 19:02:38   
urša28
jaz sem se lani konec januarja naročila,3.3.. sem imela operacijo,mislim,da se ji ne da izogniti,ker z laparoskopijo vidijo vse,če je kaj narobe..

srečno..

(odgovor članu miška35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2010 19:27:13   
miška35
Hvala! 

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2010 20:11:12   
sivko
Zdravo,jaz sem za lapro čakala 3 mesece.Ravno okrevam po operaciji.Jaz bi ti svetovala,da raje opraviš lapro,ker res pregledajo in vidijo kaj je narobe,tako da po mojem se ti splača še malo počakat.operacijo sem imela v Lj.Srečno...user posted image

(odgovor članu miška35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2010 20:16:10   
Urshy78
na operacijo sem čakala približno 3 mesece. ti tudi jaz svetujem, da najprej opraviš laparo, da se odpravijo  morebitne nepravilnosti v maternici. pa srečno!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu sivko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2010 21:02:36   
doloress
Kaj katera ve koako dolgo se caka na lapro na Obali?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.2.2010 14:33:01   
sivko
Jaz, žal ne vem,ker vse urejam v Lj.Po mojem tudi čakaš 3 mesece če nisi samoplačnik.Takšno je naše zdravstvo,da čakaš.Pozdravček..user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2010 14:54:37   
baguSka
Pa še to, a je možno v samplačniški ambulatnti se izognit laparo in iti direkt v postopke umetne oploditve.
upam da ne bo to katera narobe razumela in mislila da se mi ne ljubi čakat na naravni razplet, vendar sem stara 35 let in me skrbi kaj bo ker so čakalne dobe pri nas kar dolge.

ne vem pod katerimi pogoji bi kar lahko preskocila to!? ce potrebujes laparo - je boljse zate do jo opravis!

ce te pa skrbijo cakalne dobe, pa ja, v privat ambulanti so veliko krajse!! ampak to se ne pomeni da ti ne bo 'treba' opravit lapare..

(odgovor članu miška35)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.2.2010 15:31:24   
miška35
Živjo!
A je morda katera na tem forumu slučajno doma iz okolice Sevnice ali krškega? Bi bilo fajn kdaj tako se dobit in poklepetat, ali pa vsaj prek maila. Hvala za vaše odgovore.  lep pozdrav.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.2.2010 10:41:18   
urša28
jaz sem iz zasavja,,moja kolegica,ki pa je bila z mano v bolnici je pa bila iz krškega

lp

(odgovor članu miška35)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.2.2010 15:10:52   
sivko
Pozdravček.jaz sem iz Krškega lahko mi pišeš na moj mail.

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2010 12:17:35   
ek76
Jaz sem iz Senovega in sem imela laporoskopijo že dvakrat (1x v Ljubljani (l.2005) in lani septembra v Brežicah)

(odgovor članu sivko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2010 16:37:11   
miška35
Katere ste že imele laparoskopijo, kako je pot em z možnostjo zanositve? Kako dolgo traja da se vzpostavi cikel
če ste že prej imele rednega? Hvala.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
12.2.2010 16:42:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu miška35)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
13.2.2010 21:38:03   
cuddy
živ.
Sem imela oboje, laparo in histero. Bila sem v Novem mestu in so mi rekli kar takoj v akcijo po operaciji. Sem dobila že drugo M po operaciji, tako, da gremo spet v akcijo.
Vso srečo!!

I'm not always RIGHT, but I'm never WRONG!

(odgovor članu miška35)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?