laparoskopija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

miška35 -> laparoskopija (9.2.2010 18:59:12)

Pozdravljene!

Zanima me a katera ve kako dolgo se čaka za laparoskopijo, ker imam glede na izvide občutek da me to kmalu čaka.

Pa še to, a je možno v samplačniški ambulatnti se izognit laparo in iti direkt v postopke umetne oploditve.
upam da ne bo to katera narobe razumela in mislila da se mi ne ljubi čakat na naravni razplet, vendar sem stara 35 let in me skrbi kaj bo ker so čakalne dobe pri nas kar dolge.
Če ima katera podobne izkušnje bi bila vesela kakšnega nasveta ali spodbude ker se že dolg časa trudiva in ni uspega, bila pa sem že na hsg, desni popolnoma zamašen, levi jajcevod pa prehoden vendar z zožitvami.

Lp. veliko uspeha vsem ki se trudite.

urša28 -> RE: laparoskopija (9.2.2010 19:02:38)

jaz sem se lani konec januarja naročila,3.3.. sem imela operacijo,mislim,da se ji ne da izogniti,ker z laparoskopijo vidijo vse,če je kaj narobe..

srečno..

miška35 -> RE: laparoskopija (9.2.2010 19:27:13)

Hvala! 

sivko -> RE: laparoskopija (9.2.2010 20:11:12)

Zdravo,jaz sem za lapro čakala 3 mesece.Ravno okrevam po operaciji.Jaz bi ti svetovala,da raje opraviš lapro,ker res pregledajo in vidijo kaj je narobe,tako da po mojem se ti splača še malo počakat.operacijo sem imela v Lj.Srečno...[sm=bravo.gif]

Urshy78 -> RE: laparoskopija (9.2.2010 20:16:10)

na operacijo sem čakala približno 3 mesece. ti tudi jaz svetujem, da najprej opraviš laparo, da se odpravijo  morebitne nepravilnosti v maternici. pa srečno!

doloress -> RE: laparoskopija (9.2.2010 21:02:36)

Kaj katera ve koako dolgo se caka na lapro na Obali?

sivko -> RE: laparoskopija (10.2.2010 14:33:01)

Jaz, žal ne vem,ker vse urejam v Lj.Po mojem tudi čakaš 3 mesece če nisi samoplačnik.Takšno je naše zdravstvo,da čakaš.Pozdravček..[sm=smiley36.gif]

baguSka -> RE: laparoskopija (10.2.2010 14:54:37)

Pa še to, a je možno v samplačniški ambulatnti se izognit laparo in iti direkt v postopke umetne oploditve.
upam da ne bo to katera narobe razumela in mislila da se mi ne ljubi čakat na naravni razplet, vendar sem stara 35 let in me skrbi kaj bo ker so čakalne dobe pri nas kar dolge.

ne vem pod katerimi pogoji bi kar lahko preskocila to!? ce potrebujes laparo - je boljse zate do jo opravis!

ce te pa skrbijo cakalne dobe, pa ja, v privat ambulanti so veliko krajse!! ampak to se ne pomeni da ti ne bo 'treba' opravit lapare..

miška35 -> RE: laparoskopija (10.2.2010 15:31:24)

Živjo!
A je morda katera na tem forumu slučajno doma iz okolice Sevnice ali krškega? Bi bilo fajn kdaj tako se dobit in poklepetat, ali pa vsaj prek maila. Hvala za vaše odgovore.  lep pozdrav.

urša28 -> RE: laparoskopija (11.2.2010 10:41:18)

jaz sem iz zasavja,,moja kolegica,ki pa je bila z mano v bolnici je pa bila iz krškega

lp

sivko -> RE: laparoskopija (11.2.2010 15:10:52)

Pozdravček.jaz sem iz Krškega lahko mi pišeš na moj mail.

ek76 -> RE: laparoskopija (12.2.2010 12:17:35)

Jaz sem iz Senovega in sem imela laporoskopijo že dvakrat (1x v Ljubljani (l.2005) in lani septembra v Brežicah)

miška35 -> RE: laparoskopija (12.2.2010 16:37:11)

Katere ste že imele laparoskopijo, kako je pot em z možnostjo zanositve? Kako dolgo traja da se vzpostavi cikel
če ste že prej imele rednega? Hvala.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.2.2010 16:42:49)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

cuddy -> RE: laparoskopija (13.2.2010 21:38:03)

živ.
Sem imela oboje, laparo in histero. Bila sem v Novem mestu in so mi rekli kar takoj v akcijo po operaciji. Sem dobila že drugo M po operaciji, tako, da gremo spet v akcijo.
Vso srečo!!

Stran: [1]