|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 15:11:09   
huda
Zakaj so ene kumare tako nagravžnega (grenkega --- v glavnem fuj, fuj, fuj) okusa?
Delam kosilo in sem hotela narediti solato iz kumar in paradižnika.......:) pa me je kar zvilo, ko sem poskusila kumaro (ma še dobro, da sem jo, ker drugače ...)
Kupila sem jih pa v trgovini,.....(reklame ne bom delala)...; drugače vedno jem domače (a kaj, ko danes nimam domačih in sem jih morala kupiti v trgovini:()

A katera ima podobno izkušnjo?....
In kaj mi je storiti:zmeden:

ma boljš, da naredim zeleno solato......




Neposredna povezava do sporočila: 1
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 15:14:04   
jaz99
Jaz vedno preden jo narežem malo probam. Ja take kumare so res nagravžne pa še nič ne moreš naredit. Če se ti da ,vzemi ven paradižnik in jo ponovno naredi,če ti je ostala kaka kumara.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 15:16:32   
neja
Pa si jih olupila? Nekatere imajo tako grenke lupine, da je potem cela salata zanič, če jih prej ne olupiš. LP:)

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 15:16:35   
Magi*
jaz kumari odrežem oba vrha in s temi vrhi malo potrem po preostali kumari (tam kjer sem odrezala), da tak bel sok ven priteče. meni je babica rekla, da tako grenkobo ven spraviš. lahko pa, da je to bolj vraža. kumaric pa nimamo nikoli grenkih;)

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 15:17:59   
huda
valjda 8)

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 15:19:26   
smrka
Ko zarezes v kumaro, vrti s tistim kosckom po odrezanim in bos vidla kako bo slo nekaj belega ven, to vzame mal grenkobe, ali pa jih olupi in pusti da se namakajo mal v vodi.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 15:22:29   
Anonimen
Kumerice so grenke, če dolgo stojijo, npr. v kakšnem skladišču. Kupiš take, ki so čim bolj trde in predvsem enakomerne barve, ne smejo biti na pol svetlo zelene. Jaz jih olupim in odrežem zgornji košček, da probam, če je grenka. Če slučajno je, potem odrežem nekaj centimetrov stren in spet probam. Ponavadi je samo skrajni konec grenek, drugje je pa OK.

(odgovor članu huda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 19:04:22   
Gina
Točno tako, kot pravi Ankica. Jaz tudi vedno vsako kumaro probam in pač odrežem malo, toliko da pridem do negrenkega.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 19:25:22   
Annny
Ponavadi so take bolj stare kumare:zmeden2:

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kuharce ---- vprašanje
11.7.2005 20:46:01   
CIPRESA
Ja jaz vedno vzamem take kumare, ki so bolj majhne pa ne toook že rumene ker te so ponavadi stare.
Pa so pol vredu, eni pa vzamejo veeelikke pa mislijo da bo bolje ker bo manj dela pa dobijo tist grenek šit - jih jaz tudi nemorem.

Sem jih mela pa ravno danes za kosilo so ble suuuper.

(odgovor članu huda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?