|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ku-ku JULIJKE
28.4.2005 17:00:39   
Meceno
A ste vse zunaj na sončku pa se pražite ? :)-
Včeraj sem bila lena pa nisem nič na RR pisala , sem pa vas čitala , ne vem kaj mi je bilo :zmeden2:
Sem pa pri knjigah , tako da ,...ma , ne bom :(( ,ker imam vsaj sončeka pa je takoj lažje :sloncek:
drugače pa imam nekje 62kg se pravi + 9 in sem pri sprehodih v hrib oz klančke nekako zadihana , mi je kar :)-
Obseg trebuha imam pa ,....(čakte da skočim v kopalnico )UHHHHH 95 cm , se mi zdi da je teh 14.dni full napredovala moja :duda: , to je sigurno ker ne jemljem več antibiotikov :bravo:
Sicer sem se sedaj full najedla , tako da :zmeden2:

Ajde :nosecka::nosecka::nosecka::kava: !!

Lp Meceno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ku-ku JULIJKE
28.4.2005 17:31:44   
bobek05
Nismo vse zunaj - jaz počivam, ker sem danes oz. zadnjih nekaj dni - ful nekam utrujena... Kaj hočemo... 3. tromesečje je tukaj in pušča svoje posledice.

Jaz se bi tudi morala učit :grrr: , pa se mi ne da :zmeden: tako da te čist razumem Meceno... Pa zdi se mi, da si vsak dan manj zapomnim...:((

Moj mož je danes tak zaklad - jutri imam Baby shower in danes že ves dan peče :bravo::bravo::bravo:, jutri pa nam bo kuhal... Res sem v 9nebesa

KG? Nimam pojma... G pregled sem imela nazadnje 4.4., naslednjega pa imam 9.5. - tehtat pa se nočem, ker se potem še samo sekiram zaradi teh kilc... Celulit pa vidim v ogledalu :((:((:((

Obseg trebuha - čakaj, jaz tudi moram zmerit - še vedno 111cm. Mislim, da se mi je zdaj malo ustavilo... Ampak tega ne razumem - zakaj pa so mi potem noseč. hlače premajhne :zmeden:

Grem zdaj, da danes še kaj koristnega naredim.. Vsaj cote speglam, če se že k učenju ne morem spravit...

:nosecka: uživajte!

:nosecka: bobek05 + :duda: 30t 4/7

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ku-ku JULIJKE
28.4.2005 18:44:41   
valentina.
Ojla,

kako ste pridne, da se uspete še učit :bravo:. Hvala bogu da so te stvari že zdavnaj za mano. Jaz sem doma in bi lahko ogromno naredila, pa sem tako hitro utrujena, ali pa lena, ne vem. Vstanem polna načrtov kaj vse bom naredila, pol pa vsake pol ure parkiram na kavč :ups:. Kg so še vedno +8 (ampak na dobro podlago od prej), trebuh pa kar lepo raste, čeprav si ne merim. Pregled imam 10. maja. Kaj nam pripada še kakšen UZ? Zelo rada bi še enkrat pred julijem videla našega :duda:.
OK, grem tudi jaz še kaj koristnega naredit, malo bom posesala.

LP, valentina :rozica:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ku-ku JULIJKE
28.4.2005 18:53:13   
Vrtnica1
Pozdravljene, julijke, po dolgem času se še jaz javim, čeprav vas redno berem. Sem prelena, da bi pisala :ups:
Punce, jaz sem tako utrujena, da je za znoret. Cele popoldneve samo spim. Naredim kakšno stvar in že moram počivat. Pa vem, da to ni lenoba, ker idej in energije za delo imam ful, smao telo me pa izda. Sem kar malo žalostna, ker sem drgač še kar aktivna, moj mož vsak dan hodi teč (prej tudi jaz), zdaj se pa samo izležavam. Ampak, enostavno ne morem. Ma, bo že.
Pri kg sem že obupala :)-, kmalu zaključim tudi v službi in grem najprej na dopust, potem pa že porodniška. Komaj čakam.
Sem pa že opazila novo nosečniško pridobitev: da me boli desna stran medenice (predvidevam, da je medenica, najprej sem se čudila, zakaj neki me tako desna ritnica boli, zdaj pa vidim, da je to nekaj drugega) Ja, kaj čmo, naš :modri: raste in potrebuje prostor.
Že komaaj čakam, da vidim našega :modri:.
Dajmo se še slišat, julij bo kmalu tu:bravo:
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ku-ku JULIJKE
28.4.2005 19:32:44   
bilba
pa še jest, kao ta nova.:)k že 14 dni ležim, od tega dobrih 10 dni doma, potem , k so me iz bolnce spustil zarad krvavitve in predležeče posteljce.:zmeden:so me tko prestrašil, da si tud ven ne upam.če pomislim, kako sem prej veselo letala in telovadla , se mi kr milo stori.
tud učit bi se morala, sam takole pa ne morem,polsede na kavču.je res vsak izgovor dober, sam men gre u glavo sam za pisalno mizo, k lohk podčrtujem in delam zapiske.eh, sej bo :duda: priden, pa bom po porodu not prnesla:bravo:
kile so uredu, se mi zdi, k tehtam se itak ne, obseg pa tud.odvisno od tega kolk se najem pa napijem. sploh po donatu naraste, heh.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ku-ku JULIJKE
28.4.2005 20:23:51   
Pia73
:rozica: Pozdravljene! :rozica:

Jaz sem tudi še kar v službi. Še se malo otepam bolečega grla, bolečine v križu pa so tudi skoraj popustile. Hvalabogu. Danes sem bila tudi na pregledu pri tirologu, zaradi ščitnice in je vse v redu, sicer so mi še dali pregledat kri, če ni kaj vneto ampak :duda: pa absloutno ne more nič škodit, ker so hormoni v super ravnovesju. :bravo:

Jaz sem tudi tako utrujena, sem danes popoldne tudi spala,... :ups: Idej za narediti pa imam tudi jaz polno,... :ups: Pa ta teden je moj 4,5 letnik popoldne pri tašči, ker se jaz ne počutim najbolje pa v službi so dopusti tako, da je fajn, da sem v službi, naslednje tedne bo še večja veselica. Sicer pa delam še samo do konca maja, če bo seveda vse v redu. In srčno upam, da bo,...

Ste kar priden, da se še učite,... Hvalabogu je tudi to že za mano,..

Aja UZ nam ne pripada več, jaz si bom še enega plačala okoli 32. tedna, ker ga priporočajo, da vidijo kako :duda: napreduje, včasih je tega tudi plačalo zdravstvo, sedaj pa ne več,.. Saj ni važno, da le vidimo, če je z našim :duda: vse v redu!

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 27t 6/7

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ku-ku JULIJKE
29.4.2005 7:30:16   
CIPRESA
Da se javim še jaz!!
Tudi jaz sem sedaj bolj zunaj na sončku in mirujem - sedim na klopci in gledam nečaka ki se igra.
Za razliko od vas ki pišete da ste utrujene pa jaz nisem, mam ful energije in včasih kar nevem kam naj se dam ali kaj naj delam, tko da včasih kar pozabim da sem noseča.

Za KG in trebuh pa za obseg trebuha nevem za KG pa smo jih pridelali že +10KG. PRIDNA A NE?????

Film za poslikavo mojga trebuha imam že, sam še slikat je treba pa boste videle da imamo pri nas že kar ogromnega.Ker nimamo digitalnega fotoaparata bo treba počakati do torka za razvitje filma.
Naša bebika pa sedaj že res ful brca, mevčasih kar malo zaboli ko brcne v rebra ali kolk...

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ku-ku JULIJKE
29.4.2005 7:44:27   
Dari

Jutro :nosecka:!

Jaz mam pa prehlajene očke :((. Se mi solzijo pa desnega imam čist krvavga, tko da zgledam ko en :hudicek:.
Sicer pa me utrujenost sploh ne daje - sem polna zaleta in energije, ker se nam stanovanje počasi spravlja vkup. Ta teden štriham okna, in jutri začnem še kuhinjo in hodnik belit, :love: dela posteljo, da se mi ne bo več treba s tal pobirat... Edino zvečer imam pa malo težke noge :grrr:, ampak to pa res ni nč hudga.
Jaz sem tud nardila ene par fotk bauhija, je tast posodil digitalca. Zdaj samo še počakam, da jih da na CD, pa vam jih pripopam semle gor, da vidite še našega buškota.
:duda: res pridno brca, edino če mamica preveč dela se umiri. Sicer pa je neverjetno priden - zvečer ko mu berem pravljico skače 9nebesa, nato pa da popolnoma mir do zjutraj, ko se zbudim. Upam da bo tudi potem tako :zmeden2:.

In veste kaj - danes grem menda po pološčice za kopalnico. Saj po 2 mesecih čakanja je že skrajni čas!

Lp :metulj:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?