Pia73 -> ku-ku JULIJKE (28.4.2005 20:23:51)
|
:rozica: Pozdravljene! :rozica: Jaz sem tudi še kar v službi. Še se malo otepam bolečega grla, bolečine v križu pa so tudi skoraj popustile. Hvalabogu. Danes sem bila tudi na pregledu pri tirologu, zaradi ščitnice in je vse v redu, sicer so mi še dali pregledat kri, če ni kaj vneto ampak :duda: pa absloutno ne more nič škodit, ker so hormoni v super ravnovesju. :bravo: Jaz sem tudi tako utrujena, sem danes popoldne tudi spala,... :ups: Idej za narediti pa imam tudi jaz polno,... :ups: Pa ta teden je moj 4,5 letnik popoldne pri tašči, ker se jaz ne počutim najbolje pa v službi so dopusti tako, da je fajn, da sem v službi, naslednje tedne bo še večja veselica. Sicer pa delam še samo do konca maja, če bo seveda vse v redu. In srčno upam, da bo,... Ste kar priden, da se še učite,... Hvalabogu je tudi to že za mano,.. Aja UZ nam ne pripada več, jaz si bom še enega plačala okoli 32. tedna, ker ga priporočajo, da vidijo kako :duda: napreduje, včasih je tega tudi plačalo zdravstvo, sedaj pa ne več,.. Saj ni važno, da le vidimo, če je z našim :duda: vse v redu! LP :nosecka: Pia73 in :duda: 27t 6/7
|
|
|
|