|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavo rjav izcedek
18.10.2004 8:22:22   
Ninika1
Pozdravljene:)

spet nov teden in s tem nove težave:(
Naj vam na kratko opišem mojo...ali mi lahko kaj svetujete?8)
M...ciklus imam zadnje 3 mesece na 32-34 dni. Prejšni teden (21. dan) sem imela krvavo-rjav izcedek (2 dni). Mislila sem, da gre za vgnezditveno krvavitev, saj so tudi ostali znaki kazali na to, da sem mogoče pa le noseča (boleče prsi, izguba teka, čutila sem rahlo bolečino v ledvičkah,..). Potihem sem se že veselila::duda: .Danes zjutraj pa se mi je K-R izcedek spet pojavil.:(:(:(
Mislite, da je :hudicek: ali naj vseeno poskusim narediti test....?

Žalostna Ninika1:(

Neposredna povezava do sporočila: 1
   krvavo rjav izcedek
18.10.2004 8:48:41   
Neža81
Jutro!

Ninika jaz imam tudi problem, vendar vedno bolj študiram, da sem pa mogoče res :nosecka:! Že pr drugih temah sem opisala moj problem, pa ti še enrkat povem. Jaz sem imela 6.10.04 M, trajala je dobra dva dni in sem bila zelo :(:(:(. Od petka naprej pa me ščipa v jajčnikih, boli me križ (čeprav mi v službi pravijo da je to ledvični predel) pa zelo sem utrujena- kak pridem po sopnicah gor, sem zadihana.

Majko milo, vedno bolj premišljujem, da mogoče je pa res kaj ratalo.

Za tvoj problem pa mislim, da je najbolje da pokličeš G. Vso srečo in :rozica: zate.

Neža

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krvavo rjav izcedek
18.10.2004 10:02:08   
Ninika1
Draga Neža81,
saj se spravljam počasi k ginekologu. Moj menda ne dela več, moram si poiskati novega in se nikakor ne spravim!!

Držim pesti zate!!!!!
Tile so za srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
DRŽIM PESTI ZATE!!!

Dej tud ti zame...

Lep dan:rozica:

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krvavo rjav izcedek
18.10.2004 10:13:15   
Neža81
Tudi ja držim pesti zate!

:bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica: zate.

LP, Neža

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krvavo rjav izcedek
18.10.2004 20:08:18   
kimi
Neža in ninika obedve naredita test. Jaz sem imela tudi 2 nosečnost 2 dni malo krvav izcedek. Neža in celo nosečnost me je špikalo v križu, da je blo joj

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.