krvavo rjav izcedek (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ninika1 -> krvavo rjav izcedek (18.10.2004 8:22:22)

Pozdravljene:)

spet nov teden in s tem nove težave:(
Naj vam na kratko opišem mojo...ali mi lahko kaj svetujete?8)
M...ciklus imam zadnje 3 mesece na 32-34 dni. Prejšni teden (21. dan) sem imela krvavo-rjav izcedek (2 dni). Mislila sem, da gre za vgnezditveno krvavitev, saj so tudi ostali znaki kazali na to, da sem mogoče pa le noseča (boleče prsi, izguba teka, čutila sem rahlo bolečino v ledvičkah,..). Potihem sem se že veselila::duda: .Danes zjutraj pa se mi je K-R izcedek spet pojavil.:(:(:(
Mislite, da je :hudicek: ali naj vseeno poskusim narediti test....?

Žalostna Ninika1:(

Neža81 -> krvavo rjav izcedek (18.10.2004 8:48:41)

Jutro!

Ninika jaz imam tudi problem, vendar vedno bolj študiram, da sem pa mogoče res :nosecka:! Že pr drugih temah sem opisala moj problem, pa ti še enrkat povem. Jaz sem imela 6.10.04 M, trajala je dobra dva dni in sem bila zelo :(:(:(. Od petka naprej pa me ščipa v jajčnikih, boli me križ (čeprav mi v službi pravijo da je to ledvični predel) pa zelo sem utrujena- kak pridem po sopnicah gor, sem zadihana.

Majko milo, vedno bolj premišljujem, da mogoče je pa res kaj ratalo.

Za tvoj problem pa mislim, da je najbolje da pokličeš G. Vso srečo in :rozica: zate.

Neža

Ninika1 -> krvavo rjav izcedek (18.10.2004 10:02:08)

Draga Neža81,
saj se spravljam počasi k ginekologu. Moj menda ne dela več, moram si poiskati novega in se nikakor ne spravim!!

Držim pesti zate!!!!!
Tile so za srečo :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:
DRŽIM PESTI ZATE!!!

Dej tud ti zame...

Lep dan:rozica:

Neža81 -> krvavo rjav izcedek (18.10.2004 10:13:15)

Tudi ja držim pesti zate!

:bravo::bravo::bravo:

:rozica::rozica::rozica: zate.

LP, Neža

kimi -> krvavo rjav izcedek (18.10.2004 20:08:18)

Neža in ninika obedve naredita test. Jaz sem imela tudi 2 nosečnost 2 dni malo krvav izcedek. Neža in celo nosečnost me je špikalo v križu, da je blo joj

Stran: [1]