Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krvavitev pri spolnem odnosu 22.5.2005 9:47:04
|
|
|
|
bobek05
|
Jaz bi na tvojem mestu prenehala s spolnimi odnosi in se najprej o tem pogovorila z G. Glede na to, da si komaj v 1. tromesečju, je vsako krvavenje strah zbujajoče - pa ne da bi te hotela strašit, ampak do splava lahko hitro pride... Jaz ti svetujem samo eno - prenehaj s spolnimi odnosi (vsaj dokler ne greš ponovno h G in mu/ji POVEJ za te krvavitve ter da je to sedaj že drugič..). V najslabšem primeru ti ugotovi rizično nosečnost in potem žal ne bo nič s :sloncek: do konca nosečnosti... Pa tudi če pride do tega, se ne sekiraj - kjer je ljubezen je vedno način (pa bosta malo improvizirala :)- )... :nosecka: v 35t
|
|
|
|
krvavitev pri spolnem odnosu 22.5.2005 11:32:41
|
|
|
|
Meceno
|
Prosim , če greš k G. , sama sem tudi imela isti problem , sem pristala v bolnici v 10.tednu in 2.dni , sicer je res , da ti ne morejo nič narediti , lahko pa dobiš vsaj tablete Dabrostone , ki so namenjene :nosecka: , ki imajo krvavitve . Jaz sem imela hematom na maternici , ki nastane ponavadi z vgnezitvijo , ni pa nujno . Jaz bi šla , meni se je tudi po 5.urah ustavilo , čez dva dni je bil tok rjavkasto obarvan ,pa še za Novo Leto je to bilo ,.... Z spolnimi odnosi pa sedaj nadaljujema čisto normalno :bravo:, le 4.tedne po krvavitvi nisva oz malo več , ker sva se bala . ;) Upam , da sem kaj pomagala , sicer pa pokliči na ginekoligijo , ti bodo ziher povedali . Lp Meceno
|
|
|
|
krvavitev pri spolnem odnosu 22.5.2005 11:40:14
|
|
|
|
CatJa
|
Mogoce gre pa za placento previo. Na tvojem mestu se ne bi hecala - kaj je zdaj bolj pomembno otrok ali seks?
|
|
|
|
krvavitev pri spolnem odnosu 22.5.2005 12:15:05
|
|
|
|
SOONka
|
Pogovori se z G in pocakaj s spolnimi odnosi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?