krvavitev pri spolnem odnosu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ČITA -> krvavitev pri spolnem odnosu (22.5.2005 9:32:34)

Ko sva pred 3 tedni s partnerjem sexala (noseča 8 tednov) sem krvavela. No, ko sva opazila je bilo vsega konec (čeprav na sredini :sloncek:). Čez dan je potem krvavitev odšla. Sedaj sem v 11 t in sva danes zjutraj ponovno :sloncek: (3 tedne sem čakala ravno zaradi te krvavitve). No, pa je spet ista pesem. Krvavitev. Upam da se bo čez dan ustvila, pa vendar me zanima, če ima katera podobne izkušnje in zakaj :hudicek: pride do tega! Aja, ko se je to zgodilo prvič sem imela čez 4 dni G in takrat je bilo na Uz vse OK. No, zdaj imam v sredo NS pa tud upam da bo vse OK.

Rabim pa malo tolažbe, ker me skrbi.

bobek05 -> krvavitev pri spolnem odnosu (22.5.2005 9:47:04)

Jaz bi na tvojem mestu prenehala s spolnimi odnosi in se najprej o tem pogovorila z G. Glede na to, da si komaj v 1. tromesečju, je vsako krvavenje strah zbujajoče - pa ne da bi te hotela strašit, ampak do splava lahko hitro pride...

Jaz ti svetujem samo eno - prenehaj s spolnimi odnosi (vsaj dokler ne greš ponovno h G in mu/ji POVEJ za te krvavitve ter da je to sedaj že drugič..). V najslabšem primeru ti ugotovi rizično nosečnost in potem žal ne bo nič s :sloncek: do konca nosečnosti... Pa tudi če pride do tega, se ne sekiraj - kjer je ljubezen je vedno način (pa bosta malo improvizirala :)- )...

:nosecka: v 35t

Meceno -> krvavitev pri spolnem odnosu (22.5.2005 11:32:41)

Prosim , če greš k G. , sama sem tudi imela isti problem , sem pristala v bolnici v 10.tednu in 2.dni , sicer je res , da ti ne morejo nič narediti , lahko pa dobiš vsaj tablete Dabrostone , ki so namenjene :nosecka: , ki imajo krvavitve .
Jaz sem imela hematom na maternici , ki nastane ponavadi z vgnezitvijo , ni pa nujno .
Jaz bi šla , meni se je tudi po 5.urah ustavilo , čez dva dni je bil tok rjavkasto obarvan ,pa še za Novo Leto je to bilo ,....
Z spolnimi odnosi pa sedaj nadaljujema čisto normalno :bravo:, le 4.tedne po krvavitvi nisva oz malo več , ker sva se bala . ;)

Upam , da sem kaj pomagala , sicer pa pokliči na ginekoligijo , ti bodo ziher povedali .

Lp Meceno

CatJa -> krvavitev pri spolnem odnosu (22.5.2005 11:40:14)

Mogoce gre pa za placento previo.

Na tvojem mestu se ne bi hecala - kaj je zdaj bolj pomembno otrok ali seks?

SOONka -> krvavitev pri spolnem odnosu (22.5.2005 12:15:05)

Pogovori se z G in pocakaj s spolnimi odnosi.

šnucika -> krvavitev pri spolnem odnosu (23.5.2005 10:12:23)

povej G.....
problem je lahko samo v občutljivosti materničnega vratu,ki je v nosečnosti bolje prekrvavljen.
Tudi jaz sem krvavela po seksu....sicer do sedaj samo enkrat,pa v pol ure je minilo.

Stran: [1]