Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
krvavitev ali menstracija 2.3.2006 19:18:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrvaljene! Upam, da mi bo katera tukaj znala odgovorit,ke sem čisto obupana. Prejšnji mesec sem imela menstruacijo le dva dni, krvavitev je bila zelo slabotna. Ta mesec pa je M zamudila celih 10 dni, krvavitev pa tudi ni čisto prava. Ker se bojim, da sem noseča, kljub kontracepciji, me zanima, ali je katera imela med nosečnostjo take " krvavitve", ali ste pa morda mnenja, da je to le M, ampak ne ravno enako močna kot ponavadi. K mji G trenutno ne morem, ker je v staležu, drugam pa za zdaj ne bi rada šla. Trenutno si otroka ne morem privoščit zaradi drugih zdr. težav.
|
|
|
|
RE: krvavitev ali menstracija 2.3.2006 19:23:15
|
|
|
|
*maja
|
Nočem te prestrašiti, ampak jaz sem imela take krvavitve v prvi nosečnosti celih 6 mesecev. Ni pa nujno da si tudi ti noseča, mogoče je to vendarle M, samo je pač malo drugačana, zaradi stresa, drugih težav, ... Lahko je veliko vzrokov.
|
|
|
|
RE: krvavitev ali menstracija 2.3.2006 20:02:51
|
|
|
|
Jančika_
|
Zelo verjetno je, da nisi noseča, ampak naše ugibanje ne bo nič pomagalo. Kupi test za ugotavljanje nosečnosti.
|
|
|
|
RE: krvavitev ali menstracija 4.3.2006 19:56:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Naredila sem najprej dva testa, en je bil pozitiven, naslednji negativen, danes pa še tretjega,ki je bil negativen. No, krvavitev se je normalizirala, tkao, da sem sedaj skoraj 100% da je to M. Hvala za odgovore in podporo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?