krvavitev ali menstracija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

Anonimen -> krvavitev ali menstracija (2.3.2006 19:18:28)

Pozdrvaljene! Upam, da mi bo katera tukaj znala odgovorit,ke sem čisto obupana.
Prejšnji mesec sem imela menstruacijo le dva dni, krvavitev je bila zelo slabotna.
Ta mesec pa je M zamudila celih 10 dni, krvavitev pa tudi ni čisto prava.
Ker se bojim, da sem noseča, kljub kontracepciji, me zanima, ali je katera imela med nosečnostjo take " krvavitve", ali ste pa morda mnenja, da je to le M, ampak ne ravno enako močna kot ponavadi.
K mji G trenutno ne morem, ker je v staležu, drugam pa za zdaj ne bi rada šla.
Trenutno si otroka ne morem privoščit zaradi drugih zdr. težav.

*maja -> RE: krvavitev ali menstracija (2.3.2006 19:23:15)

Nočem te prestrašiti, ampak jaz sem imela take krvavitve v prvi nosečnosti celih 6 mesecev. Ni pa nujno da si tudi ti noseča, mogoče je to vendarle M, samo je pač malo drugačana, zaradi stresa, drugih težav, ...

Lahko je veliko vzrokov.

Jančika_ -> RE: krvavitev ali menstracija (2.3.2006 20:02:51)

Zelo verjetno je, da nisi noseča, ampak naše ugibanje ne bo nič pomagalo. Kupi test za ugotavljanje nosečnosti.

Anonimen -> RE: krvavitev ali menstracija (4.3.2006 19:56:05)

Naredila sem najprej dva testa, en je bil pozitiven, naslednji negativen, danes pa še tretjega,ki je bil negativen. No, krvavitev se je normalizirala, tkao, da sem sedaj skoraj 100% da je to M.
Hvala za odgovore in podporo!

Jančika_ -> RE: krvavitev ali menstracija (4.3.2006 20:09:52)

No, torej se je v bistvu dobro izteklo. Možno je, da je bil prvi test pozitiven zato, ker nekateri testi pokažejo pozitino tudi tik pred M (neke fore s hcg-jem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ker testi pokažejo vse hcg-je, ne samo beta). Pa srečno za naprej - da bi se ti zdravje porihtalo.

Stran: [1]