|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitev
16.8.2012 20:09:58   
twiggi
Z fantom se trudiva da bi znova zanosila. Prva pupa je stara 9 mesecev. Da sem zanosila, je minilo 6 mesecev. V prvi nosečnosti sem imela težave, ampak komaj okrog 6 tedna nosečnosti, ko se je pojavil krvav izcedek in nenormalne bolečine v spodnjem delu trebuha, ter močan pritisk navzdol. Imela sem strogo mirovanje ( v začetko nosečnosti ), ter nič dvigovanja težkih stvari. Na sredini nosečnosti in na koncu, strogo mirovanje ni bilo več potrebno, je pa bilo priporočljivo, česar sem se držala, do konca nosečnosti tudi nisem dvigovala težkih stvari. No zdaj se tretki mesec trudiva da bi zanosila. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 31.7., tako da sem ovulacijo imela nekje med 11 in 13 avgustom. V začetku tega tedna sem začela dobivat rahle krče, kot pred menstruacijo. Pojavil se je tudi rjav izcedek, ki pa je trajal nekje 3 dni, zdaj ga ni več. Razen občasno, ko sem zaradi hčerke zelo aktivna. Takrat dobim tudi rahel pritisk v spodnjem delu trebuha. Ko se vležem ali vsedem, popusti. Izcedek se pozna na dnevnem vložku, občasno tudi na papirju. Ni ga veliko, ravno toliko da se pozna. Zanimajo me vaša mnjenja. Ima katera kakšno podobno izkušnjo, kaj naj naredim? Kaj ni za nosečnost mogoče malo prehitro? Hvala za vse odgovore

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavitev
17.8.2012 8:58:24   
Anonimen
Jaz sem imela ta mesec isto situacijo....pred m neke rjave izcedke, ki jih prej nikoli ni bilo itd....ampak se je na koncu izkazalo, da nisem user posted image .
ti pa vsekakor naredi test, ko ti bo m zamujala...sedaj je res še malo prezgodaj.

(odgovor članu twiggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2012 12:06:05   
astrid1
Pri meni so bile to hormonske motnje po končani ovulaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2012 21:19:22   
Anonimen
Če je velika možnost, da se ti težave iz 1. nosečnosti ponovijo, bi bilo pametno počakati toliko, da je prvi otrok dovolj samostojen, da ga ni potrebno nositi in veliko dvigovati, torej vsaj do 2. leta.
Pa vso srečo kakorkoli se odločiš!

IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

Z fantom se trudiva da bi znova zanosila. Prva pupa je stara 9 mesecev. Da sem zanosila, je minilo 6 mesecev. V prvi nosečnosti sem imela težave, ampak komaj okrog 6 tedna nosečnosti, ko se je pojavil krvav izcedek in nenormalne bolečine v spodnjem delu trebuha, ter močan pritisk navzdol. Imela sem strogo mirovanje ( v začetko nosečnosti ), ter nič dvigovanja težkih stvari. Na sredini nosečnosti in na koncu, strogo mirovanje ni bilo več potrebno, je pa bilo priporočljivo, česar sem se držala, do konca nosečnosti tudi nisem dvigovala težkih stvari. No zdaj se tretki mesec trudiva da bi zanosila. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 31.7., tako da sem ovulacijo imela nekje med 11 in 13 avgustom. V začetku tega tedna sem začela dobivat rahle krče, kot pred menstruacijo. Pojavil se je tudi rjav izcedek, ki pa je trajal nekje 3 dni, zdaj ga ni več. Razen občasno, ko sem zaradi hčerke zelo aktivna. Takrat dobim tudi rahel pritisk v spodnjem delu trebuha. Ko se vležem ali vsedem, popusti. Izcedek se pozna na dnevnem vložku, občasno tudi na papirju. Ni ga veliko, ravno toliko da se pozna. Zanimajo me vaša mnjenja. Ima katera kakšno podobno izkušnjo, kaj naj naredim? Kaj ni za nosečnost mogoče malo prehitro? Hvala za vse odgovore

(odgovor članu twiggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2012 9:12:32   
twiggi
krvavitev ni več. vse skupaj so trajale nekje 4 dni. imam pa še vedno pritisk navzdol v spodnjem delu trebuha. V glavnem je trenutno čisto enako kot lani, ko sem zanosila. Drugih znakov za 1x ni, lani tudi nisem imela nobenih znakov, razen da mi je user posted image zamujala. Res je da je še prehitro kar koli govorit in si delat kakšna upanja. Do konec meseca bom v negotovosti. Ali je ali ni.

Drugač pa za 1x še živimo doma pri mojih, ker druge možnosti še ni. Tako da glede dvigovanja hčerke ni problema, ker imam dosti oseb okrog mene ki mi lahko pomagajo.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?