krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

twiggi -> krvavitev (16.8.2012 20:09:58)

Z fantom se trudiva da bi znova zanosila. Prva pupa je stara 9 mesecev. Da sem zanosila, je minilo 6 mesecev. V prvi nosečnosti sem imela težave, ampak komaj okrog 6 tedna nosečnosti, ko se je pojavil krvav izcedek in nenormalne bolečine v spodnjem delu trebuha, ter močan pritisk navzdol. Imela sem strogo mirovanje ( v začetko nosečnosti ), ter nič dvigovanja težkih stvari. Na sredini nosečnosti in na koncu, strogo mirovanje ni bilo več potrebno, je pa bilo priporočljivo, česar sem se držala, do konca nosečnosti tudi nisem dvigovala težkih stvari. No zdaj se tretki mesec trudiva da bi zanosila. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 31.7., tako da sem ovulacijo imela nekje med 11 in 13 avgustom. V začetku tega tedna sem začela dobivat rahle krče, kot pred menstruacijo. Pojavil se je tudi rjav izcedek, ki pa je trajal nekje 3 dni, zdaj ga ni več. Razen občasno, ko sem zaradi hčerke zelo aktivna. Takrat dobim tudi rahel pritisk v spodnjem delu trebuha. Ko se vležem ali vsedem, popusti. Izcedek se pozna na dnevnem vložku, občasno tudi na papirju. Ni ga veliko, ravno toliko da se pozna. Zanimajo me vaša mnjenja. Ima katera kakšno podobno izkušnjo, kaj naj naredim? Kaj ni za nosečnost mogoče malo prehitro? Hvala za vse odgovore

Anonimen -> RE: krvavitev (17.8.2012 8:58:24)

Jaz sem imela ta mesec isto situacijo....pred m neke rjave izcedke, ki jih prej nikoli ni bilo itd....ampak se je na koncu izkazalo, da nisem [sm=nosecka.gif].
ti pa vsekakor naredi test, ko ti bo m zamujala...sedaj je res še malo prezgodaj.

astrid1 -> RE: krvavitev (17.8.2012 12:06:05)

Pri meni so bile to hormonske motnje po končani ovulaciji.

Anonimen -> RE: krvavitev (17.8.2012 21:19:22)

Če je velika možnost, da se ti težave iz 1. nosečnosti ponovijo, bi bilo pametno počakati toliko, da je prvi otrok dovolj samostojen, da ga ni potrebno nositi in veliko dvigovati, torej vsaj do 2. leta.
Pa vso srečo kakorkoli se odločiš!

IZVIRNO SPOROČILO: twiggi

Z fantom se trudiva da bi znova zanosila. Prva pupa je stara 9 mesecev. Da sem zanosila, je minilo 6 mesecev. V prvi nosečnosti sem imela težave, ampak komaj okrog 6 tedna nosečnosti, ko se je pojavil krvav izcedek in nenormalne bolečine v spodnjem delu trebuha, ter močan pritisk navzdol. Imela sem strogo mirovanje ( v začetko nosečnosti ), ter nič dvigovanja težkih stvari. Na sredini nosečnosti in na koncu, strogo mirovanje ni bilo več potrebno, je pa bilo priporočljivo, česar sem se držala, do konca nosečnosti tudi nisem dvigovala težkih stvari. No zdaj se tretki mesec trudiva da bi zanosila. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 31.7., tako da sem ovulacijo imela nekje med 11 in 13 avgustom. V začetku tega tedna sem začela dobivat rahle krče, kot pred menstruacijo. Pojavil se je tudi rjav izcedek, ki pa je trajal nekje 3 dni, zdaj ga ni več. Razen občasno, ko sem zaradi hčerke zelo aktivna. Takrat dobim tudi rahel pritisk v spodnjem delu trebuha. Ko se vležem ali vsedem, popusti. Izcedek se pozna na dnevnem vložku, občasno tudi na papirju. Ni ga veliko, ravno toliko da se pozna. Zanimajo me vaša mnjenja. Ima katera kakšno podobno izkušnjo, kaj naj naredim? Kaj ni za nosečnost mogoče malo prehitro? Hvala za vse odgovore

twiggi -> RE: krvavitev (18.8.2012 9:12:32)

krvavitev ni več. vse skupaj so trajale nekje 4 dni. imam pa še vedno pritisk navzdol v spodnjem delu trebuha. V glavnem je trenutno čisto enako kot lani, ko sem zanosila. Drugih znakov za 1x ni, lani tudi nisem imela nobenih znakov, razen da mi je [sm=hudicek1.gif] zamujala. Res je da je še prehitro kar koli govorit in si delat kakšna upanja. Do konec meseca bom v negotovosti. Ali je ali ni.

Drugač pa za 1x še živimo doma pri mojih, ker druge možnosti še ni. Tako da glede dvigovanja hčerke ni problema, ker imam dosti oseb okrog mene ki mi lahko pomagajo.

Stran: [1]