|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kruh v avtomatu
23.2.2006 15:34:12   
livia
A ima katera kak dober recept za kruh iz avtomata? Rada bi kaj podobnega kot je Jelenov kruh. Črn, pa bolj rahel. Meni vsi mešani s polnozrnato moko ratajo bolj zbiti, trdi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kruh v avtomatu
23.2.2006 15:54:55   
Arwen
Si poskusila pirino moko? Meni je super.user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2006 19:57:44   
atinav
Jaz pa kupim moko v Hofer-ju, ki je res super...daš samo vodo in to moko in kruh je res enkraten...priporočamuser posted image ...pa še par vrst mok imajo.

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2006 20:11:10   
Pikapolonica
Ja, Hofer-jev kruh je res dober. Jaz sem kruhomat že skoraj v smeti zagnala, potem sem pa to moko slučajno kupila. In zdaj pečem samo še to. Super!

LP, Pikapolonica user posted image

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 7:55:34   
kalbo
Jelenov kruh ni iz polnozrnate moke, ampak iz črne moke. Drugače pa dodaš malo krompirja, pa ne bo tako zbit in trd. Iz avtomata pa sploh ne bo podoben jelenovemu. Probaj na roke, je boljše.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 19:24:39   
Anonimen
Sprobala sem že več receptov. Najbolj všeč in največkrat ponovljen pa je tale:
3dl mleka
2 dl vode
2 žlički sladkorja
1 žlička soli
1/2 lončka trdega, navadnega jogurta
150g polnozrnate moke
550g bele moke
malo več kot pol kocke svežega kvasa

Dam na hitri program in na koncu še na dodatnih 10 minut, da se lepo zapeče.
Kruh je rahel, okusen in zaradi jogurta dlje obdrži svežino in se ne drobi.
Mešanic za kruhomat ne kupujem, ker so jim dodani podaljševalci svežine in dredstva za rahlost kruha. Če bi mi bilo do tega, bi pač kupovala že pečen kruh v trgovini.
Ampak kruhek po mojem receptu je res rahel in dober.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?