Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 20.10.2004 20:09:05
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Jaz sem dostikrat uporabljala samo za gnetenje in vzhajanje.Se mi je zdelo zelo priročo (dokler mi zadeva ni umrla). Te tudi za take stvari zanimajo recepti? Buhteljni,za potico pa še drugačnega za pizzo,...!? :muca:
|
|
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 20.10.2004 20:44:37
|
|
|
|
MINEJA
|
Tudi midva razmišljava o tem, da bi kupila to zadevo? Ali torej pravite, da se obnese? Prijatelja ga že imata in pečeta nešteto vrst kruha, pa še testo za pizzo, itd. Bom vprašala če imata kake pametne recepte. Vem pa, da hodita preko meje v Hoferja po moko (e že vse notri), kjer jo imajo prav za te aparate in baje full poceni. :kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 20.10.2004 20:59:44
|
|
|
|
hana9
|
sem ravno danes kupila to moko (brotbackmischung) pri hoferju.stane pa 0,89 eura. majo pa več vrst.za beli kruh, domači črni, polnozrnatni, vital brot, ki je že s semeni. bom jutri probala speči kruhek, samo ne v tistem aparatu, ampak kar v pečici. lp:sloncek:
|
|
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 20.10.2004 22:52:46
|
|
|
|
Lunca1
|
Mi imamo tudi to napravo doma, ampak meni se zdi ta kruh tako suh in ima trdo skorjo, Lp Lunca
|
|
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 21.10.2004 10:50:20
|
|
|
|
Pupica
|
BARBARA R. seveda:bravo::bravo::bravo:ZELO ZAŽELJENO. Jaz sicer ne maram sladkih stvari, moj dragi pa, pa potem še za kakšne obiske...PROSIM LE NAPIŠI MINEJA jst ga ne morm prehvalt. sploh ne vem kaj bi brez njega. Pred časom sem imela predstavitev termovox-a, tašča in sestra sta ga vzeli, pa se meni zdi za ceno (230.000)totano neuporaben. Moj strojček pa je v Nemčiji stal okoli 45€.Pa ima 2 propejlerja in je za težo 1250g. Z njim sem pa delala vse vrste kruha(od navadnega,sladkega,česnovega), pa seveda tiste iz že pripravljene moke, ki se zaenkrat pri nas ne dobi(v AUT V Hoferju)).Moram pa reči, da je bil najbolj zbit prov iz te moke,vendar je priročno kadar nimaš časa daš samo moko in vodo in je gotovo. Delali smo testo za pizzo(polovico ga dam vedno v skrinjo in ni čisto nič drugačen), testo za rezance(nudlce), vso marmelado, džeme. Za pecivo imam pa samo en recept, pa še ta ni navemkaj. Res pa da sem ga samo 1x pekla. Zdaj bi pa rada še kakšen drug recept poizkusila. Doma imam namreč pirino moko, pa domačo koruzno, pa ajdovo, receptov pa ne:(
|
|
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 21.10.2004 11:08:21
|
|
|
|
Češnja
|
Pozdravljene punce, kolikor jaz vem, se tudi pri nas dobi pripravljena moka in sicer od intesa. Je pakirana v škatle in je gor narisan kruh (kruh s semeni, domači kruh...). Vsaj mislim, da je to to. Jaz sem jo že kupila in sem spekla kruh v avtomatu za kruh, pa je bilo vredu. Drugače pa menim, da je boljša za peko kar navadna moka, še najboljše pa je, če imaš možnost dobiti domačo moko. Ker v tej pripravljeni moki je vse sorte dodatkov (E...). Lp
|
|
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 21.10.2004 11:47:37
|
|
|
|
Pupica
|
Kje pa se tale od Intesa kupi?
|
|
|
|
kruh, pecivo, marmelada, ... 21.10.2004 11:49:36
|
|
|
|
Češnja
|
Jaz sem jo kupila v Mercatorju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?