Pupica -> kruh, pecivo, marmelada, ... (21.10.2004 10:50:20)
|
BARBARA R. seveda:bravo::bravo::bravo:ZELO ZAŽELJENO. Jaz sicer ne maram sladkih stvari, moj dragi pa, pa potem še za kakšne obiske...PROSIM LE NAPIŠI MINEJA jst ga ne morm prehvalt. sploh ne vem kaj bi brez njega. Pred časom sem imela predstavitev termovox-a, tašča in sestra sta ga vzeli, pa se meni zdi za ceno (230.000)totano neuporaben. Moj strojček pa je v Nemčiji stal okoli 45€.Pa ima 2 propejlerja in je za težo 1250g. Z njim sem pa delala vse vrste kruha(od navadnega,sladkega,česnovega), pa seveda tiste iz že pripravljene moke, ki se zaenkrat pri nas ne dobi(v AUT V Hoferju)).Moram pa reči, da je bil najbolj zbit prov iz te moke,vendar je priročno kadar nimaš časa daš samo moko in vodo in je gotovo. Delali smo testo za pizzo(polovico ga dam vedno v skrinjo in ni čisto nič drugačen), testo za rezance(nudlce), vso marmelado, džeme. Za pecivo imam pa samo en recept, pa še ta ni navemkaj. Res pa da sem ga samo 1x pekla. Zdaj bi pa rada še kakšen drug recept poizkusila. Doma imam namreč pirino moko, pa domačo koruzno, pa ajdovo, receptov pa ne:(
|
|
|
|