|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 13:57:31   
Wahoo RR
Helo

Sam tok mal da olajšam dušo...sem jezna...

V nedeljo imamo krst. In ker jo ne misliva krstiti v naši fari, sem morala k našemu župniku po potrdilo da lahko Lino krstimo drugje. Vem da to zelo komplicira...ker pač zagovarja to, da je otrok krščen doma...Ok, nekako še napiše tisto potrdilo in potem "zagrozi" da pri drugem otroku ne bo več napisal tega potrdila. Mislim halo ??? Pa kaj se gre ? Itak da je tvoja lastna odločitev kje boš krstil otroka. Midva jo pač želiva v Tunjicah, ker smo s župnikom dobri prijatelji.Pri njemu sem tudi jaz izvenredno naredila zakramente, pa tudi poročil naju je...

Vglavnem..naj omenim, da sem rojena ljubljančanka, zadnjih par let živim na vasi...Hočem povedat to, da mi gre že itak na živce vse to opravljanje pa vpliv cerkve in take podobne zadeve...
Pol pa še to...Pa pol prjav še to, da kok je pol komplikacij, ko gre otrok k verouku, pa je bil krščen drugje...Jaka komplikacija...en pošta gor, pa ena dol...
Itak še ne vem če bo tamala hodila k verouku...če bo hotla sama - bo...silila je pa tudi ne bom...Sej verjetn bo sama hotla...že zarad drugih otrok...ker tle itak vsi hodjo...

huh...bi ga najraj nekam poslala...

ok...mal sem zatežila...ampka laži pa je :))

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 14:01:50   
CatJa
A krscena pa mora bit :zmeden2:

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 14:13:36   
corfu
wahoo moja zgodba je identična, s tem da moram še do župnika, če mi bo dal potrdilo, saj popizdiš...

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 14:16:10   
Gina
Ja reci mu, da če ne bo dal potrdilo, pa pač otrok ne bo krščen, naj ga pa ima "na vesti", če hoče to prevzet. Saj on menda verjame v to, a ne.:zmeden:

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 14:19:41   
Dadi
Prvič slišim da rabiš potrdilo da otroka krstiš drugje. Tudi midva sva našo pupo krstila v drugi župniji pa nisva nikogar nič vprašala. pač sva se zmenila z župnikom iz tiste župnije kjer je bila krščena pa je blo. Pojma nimam zakaj tako komplicirajo.....verjetno zaradi statistike...češ v moji župniji je bilo tolk pa tolk krstov, porok itd. Brez veze.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 14:41:22   
rija
Wahoo, te čisto razumem. Mene, ki sem druge cerkve-evangeličanske, je župnik tudi pošiljal po neke papirje. Ker mi jih v naši cerkvi niso mogli dati, je kompliciral do nezavesti. Potem pa mu je moja mama zagrozila, da bomo otroka moje sorodnice pač krstili drugje. Nakar se je sprijaznil, da pač nimam vseh zakramentov njegove cerkve.
Ampak dobesedno po......sem, ko me je cel obred namesto botra klical SORODNICA! Kreten!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 14:45:56   
darjatimci
Tudi mi imamo iste izkušnje,pa nam je potem le uspelo pri Pavletu ga krstit in to brez potrdila,sva mu pač pojasnila razloge.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 15:32:38   
Anonimen
Ko je naš videl mene je na vse odgovarjal - ni problema. Je kakšno leto in pol nazaj pokopaval mojega dedka in ni vedel, koga pokopava. Potem pa je dobil (po maši) jezikovo župo.:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   krst-problem z župnikom
22.6.2005 16:36:56   
Wahoo RR
ma ja...s Pavletom se da vse zmenit...
Sej sva se smejala...že prej...k sem mu rekla, da mi bo težil...pa je reku, sej vem...probi pa vseen...

hja..pri drugem bomo šli pač brez potrdila...kaj češ :)

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......