Wahoo RR -> krst-problem z župnikom (22.6.2005 13:57:31)
|
Helo Sam tok mal da olajšam dušo...sem jezna... V nedeljo imamo krst. In ker jo ne misliva krstiti v naši fari, sem morala k našemu župniku po potrdilo da lahko Lino krstimo drugje. Vem da to zelo komplicira...ker pač zagovarja to, da je otrok krščen doma...Ok, nekako še napiše tisto potrdilo in potem "zagrozi" da pri drugem otroku ne bo več napisal tega potrdila. Mislim halo ??? Pa kaj se gre ? Itak da je tvoja lastna odločitev kje boš krstil otroka. Midva jo pač želiva v Tunjicah, ker smo s župnikom dobri prijatelji.Pri njemu sem tudi jaz izvenredno naredila zakramente, pa tudi poročil naju je... Vglavnem..naj omenim, da sem rojena ljubljančanka, zadnjih par let živim na vasi...Hočem povedat to, da mi gre že itak na živce vse to opravljanje pa vpliv cerkve in take podobne zadeve... Pol pa še to...Pa pol prjav še to, da kok je pol komplikacij, ko gre otrok k verouku, pa je bil krščen drugje...Jaka komplikacija...en pošta gor, pa ena dol... Itak še ne vem če bo tamala hodila k verouku...če bo hotla sama - bo...silila je pa tudi ne bom...Sej verjetn bo sama hotla...že zarad drugih otrok...ker tle itak vsi hodjo... huh...bi ga najraj nekam poslala... ok...mal sem zatežila...ampka laži pa je :)) pa-pa
|
|
|
|