|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krpanje veze
18.2.2010 9:15:56   
pika09
Živijo!

Zanima me, v kolikor ima katera od vas takšne izkušnje, ali je mogoče pokrpati 10 letno vezo, z dvema malima otrokoma, če je prišlo med partnerjeva že pred leti do odtujenosti, praktično nobene intime ali nežnosti... vmes se je partner zaljubil, veza je bila kratkotrajna in prekinjena, kljub resni čustveni navezanosti in vpletenosti.. In sicer, da vidimo, če se da zaradi otrok še kaj rešiti doma... Kljub odločitvi partner še vedno išče vsaj telefonske stike s to drugo žensko.
Mislite, da ima takšna veza prihodnost oziroma ali se da obuditi stara čustva izpred let... Oziroma kako dolgo ima še smisel poskušati? ali obstajajo srečni zaključki takšnih zadev?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krpanje veze
18.2.2010 9:21:36   
uškinamama
Kot razumem veza ni prekinjena - če partner išče vsaj ! telefonske stike in te še vedno vara saj je čustveno vpleten.

Ti kaj si želiš? Si pripravljena delat na tem, da potem ko prekineta živiš z njim "kot , da ni nič bilo". Brez razjedanja same sebe, brez očitkov njemu. Sama vem, da ne bi bila zmožna tega.

Če pa ste sploh odtujena že nekaj let ne vidim smisla v krpanju ..sploh ne zaradi otrok.

Sicer pa verjetno veš tisto o pogreti juhci, poješ jo že, damo za želodec ni dobra.

Napiši kaj več.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu pika09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.2.2010 9:27:50   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: pika09

Mislite, da ima takšna veza prihodnost oziroma ali se da obuditi stara čustva izpred let...

ne.

...vox populi...

(odgovor članu pika09)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2010 9:30:55   
bskrle
Realno rečeno NE.
Optimistično: da, ampak če se oba radikalno spet odločita drug za drugega. To je ne za pogovore o preteklosti, ampak za vsakodnevno prijaznost, ustrežljivost, spoštovanje, skupne izlete, kavice, športanje.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2010 9:58:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pika09

In sicer, da vidimo, če se da zaradi otrok še kaj rešiti doma...
Hvala.

Ne, realno gledano ne. Bi bilo še kaj možnosti, če bi oba hotela reševat zvezo zaradi sebe in partnerstva in ne zaradi otrok. Plus tega, da je resnični interes le na eni strani.

(odgovor članu pika09)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.2.2010 9:58:40   
manna
Ne, starih čustev se ne da obuditi, lahko pa se z veliko truda in potrpežljivosti zgradi nov, topel, spoštljiv odnos... ampak se morata oba za to odločiti.

Zaljubljenost pride sama, ljubezen je odločitev.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2010 10:16:13   
Arwenko
Z veliko volje z obeh strani, je možno, vsekakor. Večina ljudi pa danes nima jajc, da bi se tega sploh lotila, ker lahko vsekakor ni. Realno so šanse 50:50, če sta seveda oba zato. Če pa moški še vedno išče stike z drugo žensko, pa te šanse padejo samo še na kakšnih 5%, da uspe. Kakšna je pa realna situacija pa morata vpletena ocenit, je vse premalo podatkov, pa preveč enostranski so, da bi lahko kdorkoli realno tukaj ocenjeval kaj. 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.2.2010 10:20:20   
baguSka
Mislite, da ima takšna veza prihodnost oziroma ali se da obuditi stara čustva izpred let... Oziroma kako dolgo ima še smisel poskušati? ali obstajajo srečni zaključki takšnih zadev?

Ne, dokler bo on iskal kontakt od 'bivse'.

Ja, dokler se bo posveti izkljucno samo tebi.

(odgovor članu pika09)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.2.2010 11:50:56   
diana 28
Jaz mislim, da se še da kaj narediti vendar je odvisno od obeh. Če je samo iz tvoje strani želja po tem, da ohranita zvezo po moje ne bo dovolj. In tudi to, da ohranja stike s tisto žensko samo poglablja odtujenost med vama.

Tudi jaz sem mnenja, da pogovor v tem primeru ne bo dovolj, potrebna so dejanja iz obeh strani. Jaz bi na tvojem mestu najprej premislila pri sebi ali sem sploh pripravljena še vztrajati glede na to, da te nekako čustveno vara. Mene bi to precej morilo in bi mi jemalo ves zagon, ki bi ga želela vlagati v zvezo.

Če si pa kljub temu želiš ohraniti zvezo poskušaj narediti ti nekaj, naredi prvi korak...Daj si rok npr. pol leta, naredi nekaj na sebi, da boš srečna in vesela in poskušaj to deliti z njim...
Predlagaj kaj novega, potovanje, izleti, neko druženje, zabavo... Uredi se, kupi kaj lepega, poskušaj prebuditi privlačnost med vama .....Poskušaj izkoristiti vse možnosti....  

In če ne bo naredil nič, da bi se malo približala in bo še iskal stik z drugo žensko pa mislim, da se moraš za tvoje dobro odreči tej zvezi, ker je to eno samo vegetiranje in ne moreš biti srečna.  

(odgovor članu pika09)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.2.2010 11:57:24   
kaya2007
da se vedno vse, če se pač racionalno odločita, da vama dolgoročno bolj ustreza ostati skupaj, kot pa da gresta narazen.
vprašanje je le, če je to res najbolje za vas. pojma nimam. sem v podobni situaciji, le da moj nima druge, prej sem jaz čustveno oddaljena kot pa on. kjer je volja je tudi pot, pravijo.

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.2.2010 12:01:55   
rija
pupe....a niste brale vsega?

tip ohranja kontakt z ljubicouser posted image

...vox populi...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2010 12:21:58   
Vijoličarka
Če prav razumem, so se v zvezi pojavili problemi, ki se niso reševali, morda tudi zradi partnerjeve nezainteresiranosti. Zapustil te je šele, ko si je našel novo žensko. Njuna zveza je bila vroča a kratka in iz zapisa gre čutiti, da ga je ona dala na čevelj. In zdaj bi on rad nazaj k tebi, mogoče je celo že pri tebi, ker pač ni imel kam drugam. V bistvu si čisto nič ne prizadeva za vajino zvezo, še več, če se le da, išče stik z bivšo vročo ljubico in možnost, da bi jo spet dobil nazaj.

Krpati zvezo s takim moškim: ni šans!

Ti si zanj samo preproga.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu pika09)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.2.2010 12:25:10   
kaya2007
rija, smo prebrale..ampak kakor je pika opisala svoj problem, se pač ne zdi, da bi jo to vse skupaj zelo prizadelo..no, saj mogoče se motim. mogoče bi morala malo bolj opisati kakšen je njen odnos do vsega tega, pa bi bilo potem lažje odgovarjati.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.2.2010 13:26:43   
diana 28
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

rija, smo prebrale..ampak kakor je pika opisala svoj problem, se pač ne zdi, da bi jo to vse skupaj zelo prizadelo..no, saj mogoče se motim. mogoče bi morala malo bolj opisati kakšen je njen odnos do vsega tega, pa bi bilo potem lažje odgovarjati.

user posted image ...tudi meni se zdi tako. Zgleda kot, da jo to ne zelo obremenjuje in da si še želi nekaj od te zveze....

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?