diana 28 -> RE: krpanje veze (18.2.2010 11:50:56)
|
Jaz mislim, da se še da kaj narediti vendar je odvisno od obeh. Če je samo iz tvoje strani želja po tem, da ohranita zvezo po moje ne bo dovolj. In tudi to, da ohranja stike s tisto žensko samo poglablja odtujenost med vama. Tudi jaz sem mnenja, da pogovor v tem primeru ne bo dovolj, potrebna so dejanja iz obeh strani. Jaz bi na tvojem mestu najprej premislila pri sebi ali sem sploh pripravljena še vztrajati glede na to, da te nekako čustveno vara. Mene bi to precej morilo in bi mi jemalo ves zagon, ki bi ga želela vlagati v zvezo. Če si pa kljub temu želiš ohraniti zvezo poskušaj narediti ti nekaj, naredi prvi korak...Daj si rok npr. pol leta, naredi nekaj na sebi, da boš srečna in vesela in poskušaj to deliti z njim... Predlagaj kaj novega, potovanje, izleti, neko druženje, zabavo... Uredi se, kupi kaj lepega, poskušaj prebuditi privlačnost med vama .....Poskušaj izkoristiti vse možnosti.... In če ne bo naredil nič, da bi se malo približala in bo še iskal stik z drugo žensko pa mislim, da se moraš za tvoje dobro odreči tej zvezi, ker je to eno samo vegetiranje in ne moreš biti srečna.
|
|
|
|