|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krema za torte brez jajc
27.11.2008 14:24:45   
svetlo
Prav lep pozdrav!
Mene pa zanima, če ima katera /kateri kak recept za kremo, ki bi jo lahko uporabila za torto, pa ne bi useboval jajc in maščobe. Pa tudi tiste s pudingi bi raje preskočila. A sem zahtevna, a ne? Moj mož trenutno (no, že kar nekaj časa) ne sme jajc, mačobe ipd., ima pa v kratkem rojstni dan in bi mu torto (brez jajc, recept imam) rada tudi nafilala. Je pa že sit takih in drugačnih kombinacij s pudingi. Vsak, ki mu kaj speče (njegova mama, teta...), mu okrasi ali nafila z različnimi kombinacijami pudinga, zato bi se tudi le-tega rada izognila. V naprej hvala za vse odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krema za torte brez jajc
27.11.2008 14:51:44   
žigolino
Kaj pa smetana?

(odgovor članu svetlo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2008 16:07:25   
mama_milchy
kaj pa morda kaj takega:

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Cokoladno_-_jagodna_torta-5705.html

ali pa morda tole:

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Visnjeva_torta_crni_gozdicek-8139.html

jaz večkrat nardim to drugo z višnjami in je super zadevica.

(odgovor članu žigolino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2008 19:34:59   
bskrle
jaz bi zmiksala zmrznjene jagode, zgostila (skuta/ jogurt, želatina)  in namazala

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2008 19:39:33   
Pi-kica 1
Jaz pa bi te za recept za torto prosila. Imam alergika doma in zbiram take recepte.

(odgovor članu svetlo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2008 13:55:18   
svetlo
Pi-kica,imaš ZS

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2008 9:47:31   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: svetlo

Pi-kica,imaš ZS

A so recepti ratali taka skrivnostuser posted image

(odgovor članu svetlo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.