|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kredit-katera banka
10.11.2008 15:23:34   
sabri
Prenavljala bova stanovanje in potrebujeva 25 000€ kredita. Sva pa oba laika in nimava dosti pojma o razlikah med bankami in me zanimajo vaša mnenja ali pa izkušnje, katera banka bi bila najbolj ugodna. Sicer bova šla tako vprašat na banke, ampak vseeno te tudi banke hočejo prepričat in te tudi nat...user posted image mimogrede. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kredit-katera banka
10.11.2008 18:01:41   
klavdiy4
čaw...

Odvisno je od vsake banke najprej ali si komitent ali nekomitent banke..Ali imaš dovolj plačilnih listov in prelivov na banki,ali imaš že kakšen kredit...Potem je odvisno kako zavaruješ kredit(če ga pri zavarovalnici je odvisno koliko stane odobritev tega kredita )..Pomembno je tudi , če si finančno sposoben vzeti vsoto tega kredita in na koliko let...

Vse se razlikuje od banke... nekatere banke imajo neke stvari ugodnejše, pri drugih bankah pa so ugodnejše in boljše druge stvari...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2008 18:03:45   
klavdiy4
Predlagam pa ti, da si na internetu na straneh bank izračunaš, koliko te pride kaj in kaj rabiš na kateri banki...Najbolje , da si pogledaš na vsaki banki pa boš najbolje vedela.....

lp,

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 19:45:15   
sabri
klavdiy4, hvala, sem šla mal na izračune, da mi bo bolj jasno, potem pa še do bank, pa bo. LP

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2008 0:24:05   
enkratna
sabri, jaz za kredite najbolj priporočam Unicredit in Hypo banki - pri Hypo imajo še možnost, da ta kredit zavaruješ dodatno z eno polico, pri kateri imaš možnost odloga odplačila med samo dobo kredita, če izgubiš službo, če se ti pa (buhnedej!!) kej zgodi, da ta kredit ne bremeni tvoje dediče. Pa še kej drugega.

Link:
http://www.hypo-alpe-adria.si/si_cms/bank/home.nsf/id_print/333

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2008 10:49:18   
5ra_28
Midva sva iskala stanovanjski kredit in ne gotovinski. Itak greš potem k tisti banki, ki jo boš izbral, da boš komitetnt, da imaš boljše pogoje. Nama sta bili najboljši Uni Credit in Sparkasse. Izbrala pa sva Sparkasse, ker ti gledajo na vse dohodke (ne samo neto plača, ampak tudi potne stroške in malico in vse ostale dohodke. Moj pa dobiva še denar od avtorskih pogodb, kar nama je zellloo koristilo).

Končno smo trije:)

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2008 12:22:55   
Nenny
Res je, tuje banke( ne npr. NLB) so že lansko leto bile veliko bolj ugodne, fleksibilne, .....itd

Trenutne razmere in finančna kriza po svetu se tako in tako pozna pri kreditih, vrednost evribora ( ne priporočam kredita  v švicarskih frankih..), pri najemu kredita in primerjavi med bankami pa moraš biti pozoren pri EOM . Pa tudi način zavarovanja kredita (hipoteka ali zavarovanje) različno stanejo. Tako da se je nujno potrebno temeljito pozanimat tudi za te stroške, stroške odobritve ( ti so povezani v prihodnosti v primeru delnega poplačila kredita) ...

Poglej še malo akcije...
http://www.unicreditbank.si/Prebivalstvo/Krediti

Tako da Sabri, vzemi si čas in pot pod noge...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.