Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krajši delovni čas-vprašanje? 25.11.2006 8:26:43
|
|
|
|
gamini
|
Za KDČ se lahko odločiš kadarkoli do dopolnjenega 3. leta otroka. Tako, da pri tebi ni nobenih težav. Tudi sama sem koristila to možnost nekaj mesecev po že zaključeni porodniški. Jaz sem tako delala do 12.8.2006, ker je naša pikica 13.8.2006 dopolnila tri leta in je bilo super, za obe . LP
|
|
|
|
RE: krajši delovni čas-vprašanje? 25.11.2006 17:58:57
|
|
|
|
CIPRESA
|
Hvala Gamini!
|
|
RE: krajši delovni čas-vprašanje? 25.11.2006 18:14:22
|
|
|
|
Ženkica
|
Mene pa zanima, če se ta vloga odda preko CSD-ja? Jaz jo nameravam oddati ker je naša nedonošenček in jo ne mislim dat po koncu porodniške takoj v vrtec. Dopoldne bi jo lahko popazil mož oz. očka.
|
|
|
|
RE: krajši delovni čas-vprašanje? 25.11.2006 18:17:46
|
|
|
|
Katrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Mene pa zanima, če se ta vloga odda preko CSD-ja? Meni so na CSD rekli, da pridem tja s pogodbo o skrajšanem delovnem času, potem pa oni vse uredijo. Lp, katrin
|
|
RE: krajši delovni čas-vprašanje? 25.11.2006 20:53:26
|
|
|
|
lukec
|
In ako je potem z drugo polovico delovnega časa? A to razliko krije CSD al kako to gre? Je zanimiva ideja, ki bi mogoče tudi meni prav prišla.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?