krajši delovni čas-vprašanje? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

CIPRESA -> krajši delovni čas-vprašanje? (24.11.2006 23:57:30)

Mogoče mi bo katera od vas znala odgovorit na vprašanje. Kdaj lahko uveljavljaš KDČ na CSD???
Naprimer če je meni porodniška potekla že julija 2006 pa sem sedaj dobila zaposlitev in sicer za 4 ure na dan. Ali še vedno lahko zaprosim za delo z KDČ???Obstaja mogoče kakšen rok po porodniški v katerem moram oddati vlogo za delo z krajšim delovnim časom??

Katera mogoče ve kaj o tem?

gamini -> RE: krajši delovni čas-vprašanje? (25.11.2006 8:26:43)

Za KDČ se lahko odločiš kadarkoli do dopolnjenega 3. leta otroka.
Tako, da pri tebi ni nobenih težav. Tudi sama sem koristila to
možnost nekaj mesecev po že zaključeni porodniški. Jaz sem
tako delala do 12.8.2006, ker je naša pikica 13.8.2006 dopolnila
tri leta in je bilo super, za obe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].

LP[sm=rozica.gif] 

CIPRESA -> RE: krajši delovni čas-vprašanje? (25.11.2006 17:58:57)

Hvala Gamini!

Ženkica -> RE: krajši delovni čas-vprašanje? (25.11.2006 18:14:22)

Mene pa zanima, če se ta vloga odda preko CSD-ja? Jaz jo nameravam oddati ker je naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] nedonošenček in jo ne mislim dat po koncu porodniške takoj v vrtec. Dopoldne bi jo lahko popazil mož oz. očka.

Katrin -> RE: krajši delovni čas-vprašanje? (25.11.2006 18:17:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica
Mene pa zanima, če se ta vloga odda preko CSD-ja?

Meni so na CSD rekli, da pridem tja s pogodbo o skrajšanem delovnem času, potem pa oni vse uredijo.

Lp, katrin

lukec -> RE: krajši delovni čas-vprašanje? (25.11.2006 20:53:26)

In ako je potem z drugo polovico delovnega časa? A to razliko krije CSD al kako to gre? Je zanimiva ideja, ki bi mogoče tudi meni prav prišla.

Dolina -> RE: krajši delovni čas-vprašanje? (26.11.2006 20:40:46)

Na CSD oddaš vlogo za KDČ skupaj z novo pogobo, ki opredeljuje, da delaš KDČ. Ostalo polovico prispevkov za socialno varnost do sorazmernega dela minimalne plače plača država.
lp, Dolina

Stran: [1]