|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kozmetika LOGONA
29.3.2009 19:42:58   
ČebelicaMaja
zadnjič sem v sanolaborju gledala to dekorativno kozmetiko- vem da imajo tudi mila, gele ipd, ampak mene zanima, če ima morda katera izkušnje s pudri, sencami, maskaro in šminkami? Bom vesela vsakega mnenja...
Mene je zakurilo ker naj bi bila naravna, brez naftnih primesi in podobnih smeti...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kozmetika LOGONA
30.3.2009 12:21:28   
Katey
Žal za našteto ne vem kako se obnese, imam pa kremo, čistilno mleko, negovalno kremo za telo od Logone in mi je super.
Če pa se odločiš da boš kupila pa javi me zanima kako se obnesejo naštete stvari.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 8:46:31   
Tedi77
Jaz uporabljam dekorativno kozmetiko od Lavere, Hauschke in Santeja. Laverini glosi so super, tudi sence od Santeja. Puder pa imam dr. Hauschka in je bolj kot kakšna tonirna krema, slabo prekriva.
Vse zgoraj naštete znamke ponujajo naravno kozmetiko, brez umetnih konzervansov, barvil, dišav. Je pa dejstvo, da pri naravni kozmetiki učinek ni enak, kot pri ostali kozmetiki.  Npr. nobena šminka ne zdrži več ur, 24-urni deodoranti ne obstajajo, ...

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2009 20:22:12   
tins
Res je, puder skoraj nič ne prikriva, pa še odtenki meni spolh niso odgovarjali. Sem pa jaz prosila najprej za testerje pudrov, pa sem jih dobila za vse odtenke!
Druge dekorative še nisem sprobala, uporabljam pa metin tonik in limonin šampon in sta super!

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.