kozmetika LOGONA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

ČebelicaMaja -> kozmetika LOGONA (29.3.2009 19:42:58)

zadnjič sem v sanolaborju gledala to dekorativno kozmetiko- vem da imajo tudi mila, gele ipd, ampak mene zanima, če ima morda katera izkušnje s pudri, sencami, maskaro in šminkami? Bom vesela vsakega mnenja...
Mene je zakurilo ker naj bi bila naravna, brez naftnih primesi in podobnih smeti...

Katey -> RE: kozmetika LOGONA (30.3.2009 12:21:28)

Žal za našteto ne vem kako se obnese, imam pa kremo, čistilno mleko, negovalno kremo za telo od Logone in mi je super.
Če pa se odločiš da boš kupila pa javi me zanima kako se obnesejo naštete stvari.

Tedi77 -> RE: kozmetika LOGONA (14.4.2009 8:46:31)

Jaz uporabljam dekorativno kozmetiko od Lavere, Hauschke in Santeja. Laverini glosi so super, tudi sence od Santeja. Puder pa imam dr. Hauschka in je bolj kot kakšna tonirna krema, slabo prekriva.
Vse zgoraj naštete znamke ponujajo naravno kozmetiko, brez umetnih konzervansov, barvil, dišav. Je pa dejstvo, da pri naravni kozmetiki učinek ni enak, kot pri ostali kozmetiki.  Npr. nobena šminka ne zdrži več ur, 24-urni deodoranti ne obstajajo, ...

tins -> RE: kozmetika LOGONA (15.4.2009 20:22:12)

Res je, puder skoraj nič ne prikriva, pa še odtenki meni spolh niso odgovarjali. Sem pa jaz prosila najprej za testerje pudrov, pa sem jih dobila za vse odtenke!
Druge dekorative še nisem sprobala, uporabljam pa metin tonik in limonin šampon in sta super!

Stran: [1]