|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kostanjev pire
30.10.2010 15:37:25   
RAKICA2007
Pozdravljene, iščem recept za kostanjev pire... ampak ne kot sladico vendar za kot prilogo k pečenemu mesu.
Namesto sladek mora biti slan...
to si je moj zaželel, jaz pa ne vem s čim naj 'zabelim' kostanjev pire...

olupim kostanje, jih skuham, pretlačim... naprejuser posted image s čim zabelim to 'tlačenko'user posted image

Prosim za pomoč...

Hvala in lep ostanek podaljšanega vikenda
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kostanjev pire
30.10.2010 15:44:25   
Felicita
nisem še nikol delala, ampak bi ga naredila kot delam krompirjevega... torej mal maščobe (masla, margarine), sol in smetano (samo bi pomoje namesto kisle, ki jo dam v pire, dala sladko da bi ostalo več 'kostanjevega' okusa); po potrebi mal mleka, če je pregosto.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2010 15:48:28   
RAKICA2007
najlepša ti hvala ...user posted image

tako sem tudi sama razmišljala...

maslo/margarino in malo razdrečiš z mlekom...

bom ju3 probala pa sporočim user posted image

še kakšen nasvet bo dobrodošel user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2010 17:01:50   
pelin
No tudi mene zanima kako je izpadlo....kostanj imam zelo rada, samo k pripravi pireja se še nisem nikoli spravila, ker se mi zdi da je vse skupaj tako zamudno user posted image ...vse to lupljenje tega kostanjauser posted image ...mogoče se motim...

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2010 17:18:23   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

No tudi mene zanima kako je izpadlo....kostanj imam zelo rada, samo k pripravi pireja se še nisem nikoli spravila, ker se mi zdi da je vse skupaj tako zamudno user posted image ...vse to lupljenje tega kostanjauser posted image ...mogoče se motim...

Ne motis se niti priblizno:D

Drugace pa sem jaz slan kostanjev pire delala tocno tako kot ste opisale zgoraj in je bil super, vsaj nam:)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2010 8:41:45   
TDTP
Zadnjič sem delala kostanjevo pito, je full dobro izpadla! V galvnem hotela sem vam povedati glede luplenja kostanja! Jaz sem ga skuhala, prerezala na pol, polovico, ki je bila odrezana sem obrnila navzdol in dala sinčku, ki mi je pomagal v stiskalec za česen, pa mi je on stiskal! Šlo je full hitro in lepo, sploh ni treba kostanja lupit, ker to je res zamudno! Zdaj ko sem tako poiskusila, bom 100% še večkrat kaj delala iz kostanja! Pa naj vam vsem rata, karkoli že!

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2010 8:56:38   
mateyka
ja, men tudi ni jasno zakaj lupit kuhan kostanj, ko se da pa tako lepo stisnit ven.. saj tako jem tud samega, ko je kuhan, zakaj ne še za pripravo pireja?

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2010 19:14:32   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ja, men tudi ni jasno zakaj lupit kuhan kostanj, ko se da pa tako lepo stisnit ven.. saj tako jem tud samega, ko je kuhan, zakaj ne še za pripravo pireja?

Jaz osebno zato ker sem med selitvijo in unega za stiskat se nimam doma:D hehe

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2010 17:45:26   
kaya2007
jaz pa kupim za take reči kar zamrznjen speštan kostanj..je pa res, da sem ga zasledila le v avstriji-vsaj takega, ki je brez drugih dodatkov.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?