|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kostanj
6.10.2008 21:08:26   
*Uršula*
Mene pa zanima kako olupiti kostanj preden je kuhan - se pravi še surov? kakšen način je najboljši?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kostanj
6.10.2008 22:16:56   
Netopirčy81
Jest sm ga glih 2 dni nazaj. In sicer  z nožem zarežem od "š****" proti "širokemu" delu in potegnem lupino preč (sorči, ne vem, kako naj se drugače izrazim). Mi je šlo kr hitr.

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kostanj
7.10.2008 13:53:07   
Nanni
Ja, tudi jaz ga tako lupim. Pri ožjem delu kostanja najprej odrežem "vrh", nato pa potegnem proti širšemu delu kostanja. In ni ga boljšega kostanja kot je tako kuhan. tisti kuhan z olupom vred sploh ni dober. Vsaj men ne no.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?